Amopage

Hvordan lage min egen versjon av Juice Plus

- Views 0
Advertisement

Hvordan lage min egen versjon av Juice Plus


Juice Plus er et kosttilskudd som er laget av av de hydrert pulver fra 17 forskjellige frukt, grønnsaker og korn, og er utformet for å hjelpe deg å møte en optimal inntak av potente næringsstoffer som finnes i råvarer. For de med litt tid og mye kreativitet er det mulig å lage din egen frukt og grønnsaker supplement som gir daglige doser av super ernæring. Siden du gjør dine egne produkt, gjerne inkludere dehydrerte frukt- og grønnsakspulver som du velger.

Du trenger

Tørkede frukter og grønnsaker pulver

Jar eller container

Miksebolle

Skje

Bruksanvisning

Velg frukt og grønnsaker. Juice Plus inneholder et bredt utvalg og farger av frukt og grønnsaker, designet for å gi deg et bredt spekter av de potente forbindelser som kalles fytokjemikalier som er til stede. Juice Plus bruker tranebær, appelsin, eple, fersken, ananas, havrekli, gulrot, tomat, kål, grønnkål, persille, spinat, papaya, rødbeter, kirsebær, brokkoli og brun ris kli. Du kan kopiere Juice Plus formel eller gjøre opp din egen, ved hjelp av lokale eller eksotiske frukter.

Finn dine pulverisert frukt og grønnsaker. Et bredt spekter av pulverisert frukt og grønnsaker er tilgjengelig gjennom helsekostleverandører, etniske mat forhandlere og online supplement forhandlere. Bulk pulverisert frukt og grønnsaker er tilgjengelig av unse eller pund. Kjøpe en unse av hver av frukt eller grønnsaker som du er inkludert i din personlige Juice Plus formelen er tilstrekkelig for å lage flere glass med produktet, avhengig av hvor mange forskjellige ingredienser du er inkludert.

Bestill dine frukt og grønnsaker. Juice Plus inneholder flere supermat som er lette å finne i pulverisert form og er svært konsentrert kilder til spesifikke fytokjemikalier. Acerola kirsebær som er høy i vitamin C, og pulverisert tomat som er høy i lycopene, er to eksempler. Bestill en rekke ingredienser med liknende høy ernæring profiler, slik at din blanding har et fullt spekter av frukt og grønnsaker næringsstoffer.

Bland ingrediensene sammen i en stor bolle. Legg like mengder av hver ingrediens eller legge til ekstra mengder av spesifikke ingredienser for smak eller lagt ernæring. Omrør blandingen inntil den er godt blandet og alle ingrediensene er jevnt fordelt.

Hell din pulverisert Juice Plus erstatning i lufttett glass eller liknende beholdere for å holde dem friske. Bruk to til fire skjeer av din personlige pulverisert frukt og grønnsaker mix i blandede juice drinker, smoothies og protein shakes. Du kan også røre flere skjeer til havregryn eller andre varme frokostblandinger for å gi dem en super-næringsstoff boost.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-lage-min-egen-versjon-av-juice-plus/ "

相关文章!
 • Hvordan lage min egen webserver
  - 阅 0

  Hvis du ønsker å unngå kostnadene ved hosting filene dine for bruk på Internett, kan du lage din egen web server for å håndtere hosting filene dine. Du trenger en anstendig datamaskin med rikelig med lagringsplass, RAM, og noe som kan alltid være kob

 • Hvordan lage min egen Bape Character
  - 阅 2

  BAPE (eller A Bathing Ape) er en populær japansk klesmerke mest kjent for sin urbane street klær. BAPE er en internasjonal merkevare populær blant kjendiser og underholdere. BAPE ble så populær at du kan også lage din egen tegneserie BAPE karakter so

 • Hvordan lage min egen katalog
  - 阅 0

  Ethvert selskap med et bredt spekter av produkter å selge kan dra nytte av å ha en katalog for å gi til kundene. Å produsere en stor, høy kvalitet katalogen kan være dyrt, men utbetalingen i salg for din bedrift kan langt oppveier kostnadene over tid