Amopage

Hvordan lage min egen Loom Board

- Views 1
Advertisement

Hvordan lage min egen Loom Board


Loom strikking er en tid æret metode for veving stoffet. Hvis tilbringer mye penger på et kommersielt forberedt strikke vevstol bord er ikke tiltalende, lage en vevstol bord hjemme fra resirkulerte materialer. Å gjøre en vevstol bord fra en resirkulert kaffe kan er et miljøvennlig alternativ til å kjøpe en plast vevstol.

Du trenger

kaffe kan

Plugger (etterbehandling spiker eller metall hårnåler)

Boks åpner

maskeringstape

Målebånd

Permanent penn

Fabric tape

stoff rest

Saks

gummi sement

Bruksanvisning

 • 1

Vask og tørk kan og spiker eller metallnålene.

2

Bruk en boksåpner for å fjerne det øverste og nederste fra boksen. Sett en stripe av maskeringstape over skarpe kanter på toppen og bunnen av boksen for å unngå å bli kuttet.

3

Måle omkretsen av boksåpningen. Tegn en linje på 1/2-tommers intervaller på maskeringstape langs omkretsen av kan.

4

Sett to pinnene på ytterkanten av boksen slik at en tomme av pinnene stikker ut over toppen av boksen og 1/2 tomme av pinnene er flush mot siden av boksen. Påføre et stykke stoff tape over de to tapper for å feste dem til den side av boksen.

Plasser den neste pinne på den andre intervall som er merket med penn. Påføre et stykke stoff tape til tappen for å feste det til den side av boksen. Juster høyden av tappen, slik at en tomme av tappen stikker over toppen av boksen og 1/2 tomme av pluggen presses mot den ytre kant av boksen. Gjenta prosessen med å feste en enkelt tapp ved hvert intervall inntil hvert merke har en pinne tapet til det.

5

Riv av et stykke stoff tape. Plasser båndet mellom to pinnene slik at båndet ligger over kanten av boksen. Gjenta prosessen med å legge et stykke stoff tape mellom hver av pinnene.

6

Måle omkretsen av boksen. Mål høyden og bredden av boksen. Skriv disse målingene ned på et kladdepapir. Bruk saks til å klippe ut et stykke av dekorative stoff som har samme dimensjoner som kaffe kan. Gjelder gummi sement til den ytre overflate av kaffe kan. Dekker den ytre overflate av det runde bord vevstol med det dekorative stoff.

Hint

Bruk en spesiell type boksåpner som skaper avrundede kanter når kutte for å unngå skarpe rufsete kanter blir dannet.

Vær svært forsiktig når kutte og håndtering av kaffe kan før kantene har blitt dekket med tape.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-lage-min-egen-loom-board/ "

相关文章!
 • Hvordan lage min egen skjerm Board
  - 阅 1

  Hvis du gjør en presentasjon, vet du hvor viktig det visuelle. Tavler er et must for mange presentasjoner, spesielt pågående presentasjoner som messer. Å lage din egen oppslagstavle gir deg muligheten til å skille seg ut ved å opprette et styre som i

 • Hvordan lage min egen webserver
  - 阅 0

  Hvis du ønsker å unngå kostnadene ved hosting filene dine for bruk på Internett, kan du lage din egen web server for å håndtere hosting filene dine. Du trenger en anstendig datamaskin med rikelig med lagringsplass, RAM, og noe som kan alltid være kob

 • Hvordan lage din egen Cribbage Board
  - 阅 23

  Cribbage er en av de mest varige av alle kortspill, og kan dateres så langt tilbake som det syttende århundre, utvikler seg fra en mye tidligere engelsk spill kalt Noddy. Sir John Suckling, er en velstående engelsk poet kreditert med å skape spillet