Amopage

Hvordan lage Medieval rustning Fra Folie

- Views 0
Advertisement

Hvordan lage Medieval rustning Fra Folie


Når du oppretter en middelaldersk ridder antrekk for en kostyme fest eller for en klasse spill, kan du gjøre antrekket ser mer realistisk ved å bruke blank plate mail rustning for å gjenskape det en ridder kan ha slitt hundrevis av år siden. I stedet for å kjøpe en dyr sett med plate post rustning fra en drakt butikken, kan du lage din egen middelalderrustn hjelp av noen få grunnleggende materialer som kjøpes billig fra en kunst og håndverk forsyning butikken.

Du trenger

Aluminiumsfolie

Saks

Papptallerkener

Stiftemaskin

Hyssing, 1-tommers bred

Bruksanvisning

Skjær ut 24 firkanter fra aluminiumsfolie med saks for å måle 18 inches på alle sider.

Plasser 24 papptallerkener med ansiktet ned på et flatt underlag og legge aluminiumsfolie firkant over hver plate. Vikle kantene av hver foliekvadratene i løpet av den konvekse side av hver plate. Dette vil gjøre hver plate utseende metallic.

Plasser tre av foliekledde plater i en rad, og deretter plassere tre flere foliekledde plater inn i en rad på toppen av de tre andre. Overlapping andre rad i løpet av den første raden ved 2-inches. Staple platene sammen på plass ved hjelp av en stiftemaskin. Gjenta denne prosessen for å stifte sammen fire rader med tre foliekledde plater. Dette blir forsiden av den middelalderske plate rustning.

Stifte sammen 12 flere foliekledde plater på samme måte som før å lage baksiden av den middelalderske plate rustning.

Klipp fire stykker av hyssing bruke saks til å måle 6 inches lang hver.

Staple to stykker av hyssing på én side av forstk rustning, posisjonering hvert stykke hyssing fire inches fra hjørnet kanten. Gjenta denne prosessen for å stifte to stykker av hyssing på bakstykket av rustning.

Bind stykker av garn på forsiden av rustningen på stykkene av garn på baksiden av rustningen for å koble de to sammen. Nå kan du skyve middelalderrustn over hodet for å bruke den.

Hint

Hold skarpe stiftemaskiner og sakser utilgjengelig for barn.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-lage-medieval-rustning-fra-folie/ "

相关文章!
 • Hvordan lage Tiaras & Crowns Fra Folie Paper Hvordan lage Tiaras & Crowns Fra Folie Paper
  - 阅 0

  Med bare noen få enkle hjemmelagde kunsthåndverk, kan barna føle seg som kongelige prinser og prinsesser. Folie papir kroner og tiaraer er et enkelt prosjekt som omsorgspersoner kan gjøre for sine barn eller har barn å engasjere seg og bidra til å gj

 • Hvordan lage Medieval hjelmer fra papp
  - 阅 0

  Mange barn (og også voksne) vil ha en middelaldersk hjelm for å leke med og slitasje, kanskje som en Halloween kostyme, på et eller annet tidspunkt i livet. Hjelmen gjør spille synes mer realistisk, og legger mer stil og morsomt å late som. En middel

 • Hvordan lage Medieval Chers
  - 阅 0

  Under middelalderen, før oppfinnelsen av middag plater slik vi kjenner dem, diners øste sin mat på bedervet brødskiver kjent som "skjær". Disse måtte være ganske vanskelig for å suge opp juice fra middagsretter og likevel opprettholde nok strukt