Amopage

Hvordan lage lydeffekter for Radio

- Views 0
Advertisement

Blir lei av å produsere de samme lydeffekter for radio historier og viser? Prøv å lage din egen lydeffekter med disse enkle trinn!

Du trenger

Opptaker (mp3 eller mini disk)

boom mikrofon

redigering programvare

Datamaskin

Bruksanvisning

 • 1

Først kjøper eller få en digital lydopptaker være seg en mp3-spiller eller mini-disk (selv om de er nesten foreldet nå) Fest mikrofonen til kontakten og hodetelefon inn i den andre. Dette vil gjøre deg oppmerksom på lydene rundt deg og spille bedre.

2

Lag en liste over lydeffekter du trenger å gjøre og speider steder der du kan få dem. Se dag for ekstern støy, trafikk eller noe som kan avbryte lydene.

3

Gå til steder og registrere lydeffekter gjør tre tar av hver lyd.

4

Åpne opp datamaskinen til en lyd-programvare, koble kabelen som skal kobles til mp3-spilleren og datamaskinen og trykke play for mp3-spiller og rekord for datamaskinen. Sørg for at den registrerer riktig og alt er koblet til.

Hint

Din mobiltelefon kan være en god opptaksenhet. Selv om kanskje ikke gi profesjonell kvalitet, har den fordelen av en Bluetooth-brikke.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-lage-lydeffekter-for-radio/ "

相关文章!
 • Hvordan lage en hendelse radio annonse Hvordan lage en hendelse radio annonse
  - 阅 0

  Til tross for angrep fra Internett og andre nye medier - fra iPads til elektroniske bøker - radio er fortsatt en kraftig, populært medium. Og det er spesielt sant når det kommer til hendelsen markedsføring. Enten det er en konsert eller en forelesnin

 • Hvordan lage din egen Radio
  - 阅 0

  Under andre verdenskrig ble hundrevis av soldater fast i skyttergravene og foxholes. For å fordrive tiden, og for å få informasjon, soldatene kom opp med briljant enkle metoder for konstruksjon av radioer som jobbet uten batterier. Disse radioer, kal

 • Hvordan lage lydeffekter
  - 阅 0

  Lage en film involverer ulike prosjekter brakt sammen for å gjøre det endelige produktet. Scripting, filming og redigering er bare noen av de tingene som er nødvendige for å lage en komplett film. Uansett hvilken type av film blir gjort, er det vanli