Amopage

Hvordan lage Lime Vendinger Uten Channel Knife

- Views 4
Advertisement

Hvordan lage Lime Vendinger Uten Channel Knife


De fleste cocktails som trenger en vri samtalen for sitron, men limes fungerer like godt. Den limeskall eller hud er dessverre svært tynn og skjør, og ikke gir mye juice eller smak når en kanal kniv gjør vendinger. Lime vendinger, i motsetning sitron vendinger, må beholde noen av deres kjøtt for å legge til noen ekte smak til en cocktail. Lett gjøre kalk vendinger ved å gjennomføre en enkel metode for en annen vanlig cocktail garnityr.

Du trenger

Skjærefjøl

Oppvaskklut eller tørkepapir

Skarp eller paring kniv

Limes

Bruksanvisning

Skyll limes grundig under rennende vann, så klapp dem tørre med tørkepapir eller oppvaskklut. Rusk eller leftover frukt spray kan endre smaker av kalk vendinger, som kan påvirke smaken av cocktails.

Plasser en lime på skjærebrett og hold den ene halvdelen av den fast mellom tommelen og fingrene. Kutt ned gjennom eksponert halvparten av kalk med liten kniv, kutte lime i tynne hjul.

Legg hjulene på skjærebrett og skjær halvveis gjennom hver, fra midten av hjulet til den ytre skall.

Grab et hjul på hver side av cut bark, trekk deretter forsiktig og vri hver ende i motsatt retning for å skape en lime twist.

Hint

For et mer tradisjonelt utseende lime twist uten noen ekte smak, skjær kjøttet fra hjulet, og deretter dra forsiktig og vri den resterende skall.

Skjær hver vri når det er nødvendig for å holde dem friskere og å være i stand til å velge mellom å bruke en lime twist eller hjul som garnityr.

Prøv denne metoden for andre sitrusfrukter.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-lage-lime-vendinger-uten-channel-knife/ "

相关文章!
 • Hvordan lage tre penner Uten en dreiebenk Hvordan lage tre penner Uten en dreiebenk
  - 阅 3

  Penner er alltid i etterspørselen - på kontoret, i kassakøen i butikken og hjemme når du skriver at helgen for å-gjøre-listen. Making tre penner er en god måte å skape særegne instrumenter for gaver, bedrifter eller bare personlig bruk. Tradisjonelt

 • Hvordan lage Lime Grønn Cake Coloring
  - 阅 2

  Barn har ofte sterke meninger om deres bursdagskaker eller spesielle anledning kaker. Selv om du ikke er den beste kaken dekoratør, kan du overraske din barn eller barnet på hjertet i livet ditt med en lys limegrønn kake. Du kan ikke enkelt kjøpe lim

 • Hvordan lage Lim på negler vare lenger Hvordan lage Lim på negler vare lenger
  - 阅 5

  Med et komplett sett av salon akryl negler kjører mellom $ 25- $ 100 er det ikke rart kvinner er å snu til å lime på negler som et billigere alternativ. Ikke bare er den første prisen for salon negler høye, får fylle-ins og vedlikehold hver 2. uke ka