Amopage

Hvordan lage Lime Juice

- Views 43
Advertisement

Hvordan lage Lime Juice


Lime juice er en viktig ingrediens i mange sørvest, Karibia og Latin-Amerika retter. Du kan også kombinere det med vann og sukker for å gjøre limeade, en puckery-søt drikke som rivaler lemonade. Det er lett å lage din egen lime juice fra ferske limes, og ferskpresset lime juice er langt mer smaksrik enn flaske konsentrat fra matbutikk. Les videre for å lære å lage lime juice.

Du trenger

Friske, hele limes

En skarp kniv en bolle eller krukke

En sitruspresse (valgfritt)

Et fint rivjern (valgfritt, for å gjøre kalk glede)

Bruksanvisning

 • 1

Velg limes. Limes er generelt små omtrent halve størrelsen på knyttneve-og bør ha en skinnende hud som er dyp, lys grønn med en liten bit av gult. Frukten skal være fast, men med en liten bit av gi-ikke for squishy men ikke rock hardt, heller.

2

Friske, hele limes kan oppbevares i romtemperatur og ikke utsettes for direkte sollys for en uke eller to, og enda lenger på et kjølig rot kjeller. De kan også lagres i kjøleskap i to uker eller mer, selv om deres pungency vil avta over tid. Hvis du settes kaldt dine limes, la dem komme til romtemperatur før juicing.

3

For å gjøre lime juice, første vask og tørk lime, deretter skjære hver enkelt i to med en skarp kniv.

4

Hvis du har en sitruspresse, trykk eller klem på kalk halvdelene i henhold til instruksjonene for ditt juicer.

5

Ellers, bare presse hver kalk halvparten over en bolle eller krukke til all saften er trukket ut. Hvis du er klemme limes for hånd, må du kanskje å stamme eller øse ut noen frø eller masse som falt inn i juice. Hver kalk vil gi 1-2 ss. juice.

6

Ferskpresset lime juice er best brukt umiddelbart, men det kan lagres i en tett lukket beholder i kjøleskap i inntil to uker. Du kan også fryse lime juice i Ice Cube skuffer, deretter overføre de frosne kuber til en glidelås-toppet bag. Frozen lime juice kan oppbevares i seks måneder eller mer.

7

Ikke kast det skall unna. Du kan bruke brukte lime peel for å gjøre kalk glede. Gni forsiktig på utsiden av kalk mot et fint rivjern. Pass på å bare rive av svært utsiden av skallet-den fargede delen-og ikke bitter hvit marg. Fersk lime zest skal brukes umiddelbart. Du kan også tørke den i en food dehydrator eller en svært lav varme ovnen og lagre den i to til tre måneder.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-lage-lime-juice/ "

相关文章!
 • Hvordan lage Lime Grønn Cake Coloring
  - 阅 2

  Barn har ofte sterke meninger om deres bursdagskaker eller spesielle anledning kaker. Selv om du ikke er den beste kaken dekoratør, kan du overraske din barn eller barnet på hjertet i livet ditt med en lys limegrønn kake. Du kan ikke enkelt kjøpe lim

 • Hvordan lage Peach Juice
  - 阅 1

  Å gjøre juice hjemme kan først virke som en komplisert oppgave. Men med riktig verktøy og teknikk, noe som gjør juice hjemme kan være enkelt og kan spare deg for penger. Fersken juice, som er forfriskende på varme sommerdager når fersken er moden og

 • Hvordan lage Noni Juice
  - 阅 1

  Sjansen er at du har hørt om dyder Noni frukt som kan tas for å forhindre leddgikt, hjertesykdommer, fordøyelsessykdommer, infeksjoner, gynekologiske problemer, diabetes og kreft. Selv om det er noe uenighet om dette lurer frukt, er det faktum at den