Amopage

Hvordan lage Lime Jell-O Salad

- Views 3
Advertisement

Hvordan lage Lime Jell-O Salad


Kalk gele salat er en lett-å-lage behandler som er billig og kan fremstilles på en rekke måter. Den kan også brukes som en dessert eller brukes som en siderett. Selv om kombinasjonen av ingredienser ofte virke rart for noen, kan en lime Jell-O salat gjøre det perfekte akkompagnement til mange retter. Noen mer på det å tjene i ferier og andre tjener det i sommermånedene, men dette er en oppskrift som kan nytes året rundt.

Du trenger

En 6-oz. pakke med lime Jell-O eller lime flavored gelatin

1 ts. salt

2 kopper varmt, ikke kokende, vann

2 kopper kaldt vann

1 og 1/2 kopper terninger agurk, skrelt

3 ss. pepperrot, mer eller mindre etter smak

1/2 ts. løk, revet

2 ss. eddik

1 og 1/2 kopper terninger eller knust ananas

Bruksanvisning

 • 1

Plasser kalk gelatin og saltet i en bolle. Tilsett 2 kopper varmt vann og rør til det er helt oppløst. Rør 2 kopper kaldt vann og lar gelatinen avkjøles i ca. 30 minutter i kjøleskap.

2

Rør løk, pepperrot, eddik og agurk sammen i en annen bolle. Vend forsiktig agurk mix og hermetisk ananas til den lyse gelatin.

3

Hell gelatin blandingen i en form og sett flat i kjøleskapet. La den forbli i kjøleskap i minst seks timer inntil gelatinen er helt satt.

4

Fyll en vask med varmt vann fra springen og sett formen i varmt vann i ca fem sekunder for å løsne gelatin og gir mulighet for enkel fjerning. Fjerne mugg fra vannet.

5

Sett et fat på toppen av gelatin mold; snu formen opp ned for å frigjøre Jell-O salat. Det skal gli ut av formen og hviler på plate for servering.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-lage-lime-jell-o-salad/ "

相关文章!
 • Hvordan lage Pretzel Jell-O Salad Hvordan lage Pretzel Jell-O Salad
  - 阅 0

  For en av de beste desserter rundt, prøv deg på noen jordbær Pretzel Jell-O salat. Denne unike kombinasjonen av søtt og salt smaker vil bli en hit, ikke bare med smaksløkene, men med noen andre som prøver det. Du trenger 2 kopper knust pretzel pinner

 • Hvordan lage Lime Grønn Cake Coloring
  - 阅 2

  Barn har ofte sterke meninger om deres bursdagskaker eller spesielle anledning kaker. Selv om du ikke er den beste kaken dekoratør, kan du overraske din barn eller barnet på hjertet i livet ditt med en lys limegrønn kake. Du kan ikke enkelt kjøpe lim

 • Hvordan lage en Jell-O Mold Hvordan lage en Jell-O Mold
  - 阅 0

  Jell-O former har eksistert i lang tid. De ble betraktet som gammeldags. Ingrediens kombinasjoner for en Jell-O mold er uendelige, som er form former. Alle vet at det er lett å lage, men Jell-O øses ut av en bolle er ikke så attraktiv på bordet som e