Amopage

Hvordan lage Lime grønn maling

- Views 12
Advertisement

De tre primærfargene på fargehjulet er rød, gul og blå. Det er fra disse tre fargene som sekundære og tertiære farger er født. Green er en sekundær farge. Når du ønsker å lage nyanser av grønt, inkludert limegrønn, kan du enkelt utføre oppgaven ved å vite hva primær farger for å blande.

Hvordan lage Lime grønn maling

Du trenger

gul maling

blå maling

hvit maling

svart maling

Blanding brett

Blanding redskap

Trinn 1:

Hell et mål på gul maling i en bakeskuffen eller container. Mengden av maling bør du helle avhenger av hvor mye limegrønn maling du trenger å gjøre. Pass på å huske hvor mye gul maling du bruker.

Hvordan lage Lime grønn maling

Steg 2:

Hell et mål på blå maling i det samme blande magasin som gul maling. Målingen av blå maling bør være lik mengden av gul maling som ble brukt i trinn 1. For eksempel, hvis du brukte en kopp gul maling, bør du legge en kopp blå maling. Hvis du brukte 3 ss. av gul maling, deretter bruke 3 ss. av blå maling.

Hvordan lage Lime grønn maling

Trinn 3:

Bruke en blandekaret, som for eksempel en trespatel eller skje, for å blande de gule og blå maling sammen. Bland fargene sammen til du har en jevn grønn farge, uten striper gjenstår.

Hvordan lage Lime grønn maling

Trinn 4:

Legg til mer gul maling til blande skuffen for å lage din limegrønn farge. Den gule maling må tilsettes gradvis, noen få dråper av gangen. Du kan alltid legge til flere hvis nødvendig, men du kan ikke ta bort det som har blitt lagt til. Rør den gule malingen i blande skuffen til du har en jevn limegrønn farge.

Hvordan lage Lime grønn maling

Trinn 5:

Tilsett noen dråper hvit maling til den lysegrønne malingen hvis du trenger å lysne det litt. Tilsett noen dråper sort maling til den lysegrønne malingen hvis du trenger å gjøre den mørkere. Tilsett maling i gradvis, i stedet for å tilsette en masse på en gang. Rør malingen til fargen er konsekvent, uten striper gjenstår.

Hvordan lage Lime grønn maling

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-lage-lime-gronn-maling/ "

相关文章!
 • Hvordan lage Lime Grønn Cake Coloring
  - 阅 2

  Barn har ofte sterke meninger om deres bursdagskaker eller spesielle anledning kaker. Selv om du ikke er den beste kaken dekoratør, kan du overraske din barn eller barnet på hjertet i livet ditt med en lys limegrønn kake. Du kan ikke enkelt kjøpe lim

 • Hvordan lage Lime Green med Primary Colors Hvordan lage Lime Green med Primary Colors
  - 阅 4

  Primærfargene er farger som ikke er skapt ved å kombinere andre farger. Gul, rød og blå er primærfarger. Ved å kombinere to eller flere av disse fargene, kan du lage oransje, grønn, lilla og nyanser av disse fargene. Dette er viktig å vite om du vil

 • Hvordan lage Neon grønn Icing Hvordan lage Neon grønn Icing
  - 阅 1

  Når det kommer til ising og kaker, barn ofte liker lyse farger og former, for eksempel kaker formet som regnbuer, dyr og favoritt tegn. Ved hjelp av neon grønn frosting er en måte å ha det gøy med kake eller cupcake dekorere og vil sikkert glede barn