Amopage

Hvordan lage Lime Grønn Cake Coloring

- Views 2
Advertisement

Barn har ofte sterke meninger om deres bursdagskaker eller spesielle anledning kaker. Selv om du ikke er den beste kaken dekoratør, kan du overraske din barn eller barnet på hjertet i livet ditt med en lys limegrønn kake. Du kan ikke enkelt kjøpe limegrønn kake fargestoffer, men du kan mikse din egen. Får en modig og klar farge i en kake kan være vanskelig, men det er ikke umulig. Legg koordinere frosting for en morsom limegrønn kake behandler.

Du trenger

Grønn konditorfarge

Gul konditorfarge

Små plastkopp

Hvit kakemiks eller ingredienser for å lage en hvit kake

Hvit frosting, hjemmelaget eller kjøpt

Hvordan lage Lime Grønn Cake Coloring

Bland opp batter for en hvit kake med en blanding eller din favoritt oppskrift (se Ressurser).

Kombiner seks deler gul konditorfarge med en del grønn konditorfarge i en egen cup. Mål ut konditorfarge dråpe for dråpe hvis du bruker vanlige flytende mat fargestoffer fra dagligvarebutikk.

Bruk lim konditorfarge fra kaken-dekorere seksjon som et alternativ til flytende mat fargestoffer. Legg pastaene til koppen i den samme seks-til-en-forhold; er imidlertid en mye mindre mengde konsentrert pasta som kreves for å oppnå den samme farge.

Gjør mer av den grønne konditorfarge blanding enn du forventer å trenge. Lagre de resterende fargestoffer å farge frosting som passer din kake.

Rør limegrønn konditorfarge blandingen inn din kake batter en liten mengde om gangen. Husk at mye av fargestoffer som er nødvendig for å oppnå en ekte farge etter baking.

Rør de resterlimegrønn konditorfarge til hvit kake glasur. Is og dekorere din limegrønn kake som ønsket.

Hint

Lime grønn konditorfarge kan tidvis bli funnet i kake-dekorere forsyne butikkene hvis du ikke ønsker å lage din egen.

Prøv å bruke neon grønn og gul konditorfarge for å lage en mer levende lime farge.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-lage-lime-gronn-cake-coloring/ "

相关文章!
 • Hvordan lage Lime grønn maling Hvordan lage Lime grønn maling
  - 阅 12

  De tre primærfargene på fargehjulet er rød, gul og blå. Det er fra disse tre fargene som sekundære og tertiære farger er født. Green er en sekundær farge. Når du ønsker å lage nyanser av grønt, inkludert limegrønn, kan du enkelt utføre oppgaven ved å

 • Hvordan lage en boks Cake Dense
  - 阅 0

  Kaker fra en eske blanding kan smake godt, men deres tekstur kan være litt smuldrete. Her er en enkel måte å stramme dem opp og gjøre dem tettere. Du trenger Box kake mix Kakeform stor bolle Røring redskap eller mikser Helmelk eller vann (1/2 kopp) O

 • Hvordan lage italiensk Crème Cake Hvordan lage italiensk Crème Cake
  - 阅 2

  Italiensk Cream Cake er en fancy og deilig dessert som er flott for enhver anledning. Vår ekspert lærer deg hvordan du gjør dette fantastiske dessert oppskrift i denne gratis video-serien. oppsummering Series Desserter og søtsaker har alltid lagt lit