Amopage

Hvordan lage Lime Green med Primary Colors

- Views 4
Advertisement

Hvordan lage Lime Green med Primary Colors


Primærfargene er farger som ikke er skapt ved å kombinere andre farger. Gul, rød og blå er primærfarger. Ved å kombinere to eller flere av disse fargene, kan du lage oransje, grønn, lilla og nyanser av disse fargene. Dette er viktig å vite om du vil ha en annen nyanse av maling og kan ikke finne den eksakte fargen allerede formulert og klar til bruk. Lime green er laget ved først å blande blått og gult for å gjøre grønn og deretter lightening resultatet.

Du trenger

blå maling

gul maling

rører

hvit maling

Bowl eller maling brett

Spoons

Bruksanvisning

Plasser like mengder blå maling og gul maling i en bolle eller maling skuffen, ved hjelp av skjeer eller en lignende gjenstand å overføre malingen. Blande farger sammen med rører. Du vil ende opp med en nyanse av grønt.

Tilsett en liten mengde av gul maling til grønn maling og rør den i grundig. Hold legge mer gul til du har opprettet limegrønn.

Legg hvit maling, i små mengder, til maling for å gjøre det lysere hvis det er fortsatt ikke nøyaktig den fargen du ønsker.

Hint

Hvis du ender opp med en nyanse av grønt som er for blek, bare legge litt mer blått og gult før det er riktig farge igjen.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-lage-lime-green-med-primary-colors/ "

相关文章!
 • Hvordan lage Lim styrene med Corn Syrup Hvordan lage Lim styrene med Corn Syrup
  - 阅 0

  Uønskede insekter er et faktum av livet i nesten alle klima, enten de svever rundt potteplanter eller samler seg på kjøkkenbenken. Kommersiell insektmiddel kan bli kvitt bugs, men disse kjemikaliene kan være farlig i mat områder og rundt kjæledyr og

 • Hvordan lage lim bobler med sugerør Hvordan lage lim bobler med sugerør
  - 阅 1

  Bubbles blende både barn og voksne og er mye moro for forestillinger og enkle vitenskap prosjekter. Du kan billig få lengre varighet bobler som flyter til overraskende høyder, og forbli intakt om slag av fans eller skyves for hånd, i likhet med de ty

 • Hvordan lage Lime Grønn Cake Coloring
  - 阅 2

  Barn har ofte sterke meninger om deres bursdagskaker eller spesielle anledning kaker. Selv om du ikke er den beste kaken dekoratør, kan du overraske din barn eller barnet på hjertet i livet ditt med en lys limegrønn kake. Du kan ikke enkelt kjøpe lim