Amopage

Hvordan lage Lim Ups

- Views 1
Advertisement

Lim ups er en populær form for urban plakatkunst som er billig og ukomplisert. Kommersielle lim ups er laget for å annonsere for arrangementer som konserter og karneval. Mange freelance lime opp kunstnere bruker sine plakater for å fremme politisk diskusjon og bevissthet. Tynt papir og et sterkt lim hjelp av lim opp bilde vare i måneder eller år i tørrere forhold. Alt som trengs er et design idé og noen grunnleggende kunst og kjøkken forsyninger for å gjøre og bruke en tilpasset lim opp.

Hvordan lage Lim Ups

Du trenger

Plakat:

Kunst eller fotoredigeringsprogram og skriver (valgfritt)

Blank avispapir eller annet tynt papir

Blyant

Olje basert blekk markører

Viskelær

Saks (valgfritt)

Lim inn:

1 kopp vann

liten kjele

Komfyr

3 ss bleket hvetemel (finmalt)

liten skål

2-3 ss kaldt vann

Visp

1 ss sukker (valgfritt)

Søknad:

hard overflate

Gummihansker (valgfritt)

Pensel eller skum børste

Plakat

Trinn 1:

Velg eller lage et bilde med eller uten tekst som formidler den tiltenkte meldingen av lim opp. Originale bilder kan endres og manipuleres ved hjelp av kunst eller bildebehandlingsprogram.

Hvordan lage Lim Ups

Steg 2:

Legg ut blankt ark av avispapir over den opprinnelige design på et flatt underlag og spore design med en litt kjedelig eller tykk spiss blyant. Skarpe blyanter tendens til å rive tynt papir.

Hvordan lage Lim Ups

Trinn 3:

Ta av original kunst og spore blyantlinjer og skygge eller farge bilder og tekst for å fullføre design. Rengjør noen overflødige blyant linjer med en myk gummi viskelær og trimme bort ekstra papir med en saks hvis ønskelig.

Hvordan lage Lim Ups

Lim inn

Trinn 1:

Hell en kopp vann i en liten kjele over middels varme på komfyren.

Hvordan lage Lim Ups

Steg 2:

Dumpe hvetemel i en liten bolle og dryss i to eller tre spiseskjeer med kaldt vann fra springen som du rører med visp.

Hvordan lage Lim Ups

Trinn 3:

Drypp liten skål med væske melet i kjele med varmt vann som du rører med en visp.

Hvordan lage Lim Ups

Trinn 4:

Øk varmen til middels høy og bringe blandingen til en full koke før du slår av varmen. Fortsett omrøring med vispen som lim kjøler og tykner for å unngå klumper.

Hvordan lage Lim Ups

Trinn 5:

Rør sukker i pastaen når den er nesten avkjølt til romtemperatur og har tyknet nok til å klynge seg til visp.

Hvordan lage Lim Ups

Søknad

Trinn 1:

Få eierens tillatelse før du fester din lime opp. Ulovlig lime er tiltalt som hærverk, akkurat som graffiti og spraye. Velg en ren og tørr overflate.

Hvordan lage Lim Ups

Steg 2:

Dypp en pensel eller skum børste inn i lim og maling overflaten der pastaen opp vil bli plassert. Tykkere lag med lim vil holde plakaten på plass på en sikrere måte. Hvete lime drips og blir overalt, så et par gummihansker er nyttig å holde hendene rene.

Hvordan lage Lim Ups

Trinn 3:

Trykk pastaen opp godt inn i hvete lim på overflaten med design vendt ut. Presse ut eventuelle luftbobler å sørge for at papiret er full kontakt med pastaen.

Hvordan lage Lim Ups

Trinn 4:

Male over pastaen opp med et tykt lag av hvete pasta å trenge gjennom papiret. Pastaen vil gjøre utformingen vises litt overskyet i starten, men i en time eller to vil det tørke klart.

Hvordan lage Lim Ups

Hint

Svart og lyse markør farger vil ta lengre tid å vaske ut helt i direkte sollys.

Forskning eiendom og reklame lover i ditt område for å unngå å bli arrestert for adgang forbudt eller ulovlig søker lim ups.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-lage-lim-ups/ "

相关文章!
 • Hvordan lage Lime Grønn Cake Coloring
  - 阅 2

  Barn har ofte sterke meninger om deres bursdagskaker eller spesielle anledning kaker. Selv om du ikke er den beste kaken dekoratør, kan du overraske din barn eller barnet på hjertet i livet ditt med en lys limegrønn kake. Du kan ikke enkelt kjøpe lim

 • Hvordan lage lim Container og Vase Strip Craft Hvordan lage lim Container og Vase Strip Craft
  - 阅 2

  Håndverk prosjekt for å lage din egen vase. Lær å lage lim stripe kunst og håndverk beholdere i denne gratis video-serien. oppsummering Series En av de enkleste måtene å introdusere barnet ditt til en verden av kunstnerisk utforskning er å la dem fri

 • Hvordan lage lim som tørker Clear hjemme Hvordan lage lim som tørker Clear hjemme
  - 阅 3

  Skole lim er ofte hvit og andre former for lim kan være svart, brun eller en annen farge. De som ønsker å skape klare lim vil må legge alum. Lim er ikke klar fordi den inneholder forurensninger, som må fjernes for å gjøre limet klart. Likevel, harpik