Amopage

Hvordan lage lim Strips for bokinnbinding

- Views 4
Advertisement

Hvordan lage lim Strips for bokinnbinding


Termisk binding er prosessen med binding av en bok ved hjelp av et varmeaktivert lim. Vanligvis vil du kjøpe kommersielle lim strimler eller termisk dekker, og trykk dem inn i din bok ryggraden i en bindende maskin. Du kan lage dine egne lim strimler ved hjelp av en varm limpistol. Hot håndverket lim ikke kurere når den kjøler, så det smelter om når du bruker varme igjen. Når du har tilført et bindemiddel med lim, kan du lagre den og skjær den i strimler som du trenger dem.

Du trenger

14-by-16-tommers bakervarer ark

12-by-12-tommers gasbind eller nylonnett

Hot limpistolen og lim

Hersker

stoff blyant

Bruksanvisning

 • 1

Sett en stekeplate på et flatt underlag. Spre et stykke gasbind eller fin nylon netto på toppen av det. Glatt gasbind eller netto så den er fri for støt og rynker.

2

Varm en varmt lim pistol på en lav innstilling. Mens limet varmer og myker, bruker en linjal og stoff blyant for å tegne en serie av parallelle linjer på tvers av gasbind eller nettet, enten vertikalt eller horisontalt. Space linjene 1/2 tommers fra hverandre.

3

Påfør en tynn linje av lim over hver av de opptrukne linjer, ved hjelp av varmt lim pistol. La limet avkjøles og tørke.

4

Oppbevar limet ark - i et rent, tørt og kjølig sted - til du er klar til å kutte den i strimler og bruke den til å binde bøker.

Hint

For å bruke en lim stripe, klippe en til størrelsen på bokens ryggrad. Klipp mot korn av lim, slik at linjene vil kjøre horisontalt over ryggraden. Plasser stripe mellom ryggraden og ryggraden området på bokens cover, klemme dekselet på plass, og varme opp ryggraden på en kokeplate eller stekepanne på ca 350 grader Fahrenheit. Dette vil myke opp limet. Fjern boken. Som det er nedkjølt, vil limet binder dekslet til ryggraden.

Hjemmelaget lim strimler kanskje ikke være så pålitelig som kommersielle seg. Hvis du lar boken i bagasjerommet på en bil på en varm dag, for eksempel, kan dens ryggrad smelte.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-lage-lim-strips-for-bokinnbinding/ "

相关文章!
 • Hvordan lage lim Container og Vase Strip Craft Hvordan lage lim Container og Vase Strip Craft
  - 阅 2

  Håndverk prosjekt for å lage din egen vase. Lær å lage lim stripe kunst og håndverk beholdere i denne gratis video-serien. oppsummering Series En av de enkleste måtene å introdusere barnet ditt til en verden av kunstnerisk utforskning er å la dem fri

 • Hvordan lage Lime Grønn Cake Coloring
  - 阅 2

  Barn har ofte sterke meninger om deres bursdagskaker eller spesielle anledning kaker. Selv om du ikke er den beste kaken dekoratør, kan du overraske din barn eller barnet på hjertet i livet ditt med en lys limegrønn kake. Du kan ikke enkelt kjøpe lim

 • Hvordan lage lim som tørker Clear hjemme Hvordan lage lim som tørker Clear hjemme
  - 阅 3

  Skole lim er ofte hvit og andre former for lim kan være svart, brun eller en annen farge. De som ønsker å skape klare lim vil må legge alum. Lim er ikke klar fordi den inneholder forurensninger, som må fjernes for å gjøre limet klart. Likevel, harpik