Amopage

Hvordan lage lim som tørker Clear hjemme

- Views 3
Advertisement

Hvordan lage lim som tørker Clear hjemme


Skole lim er ofte hvit og andre former for lim kan være svart, brun eller en annen farge. De som ønsker å skape klare lim vil må legge alum. Lim er ikke klar fordi den inneholder forurensninger, som må fjernes for å gjøre limet klart. Likevel, harpiks, laget av mange elementer i skogen, kan kombineres med husholdning kjemikalier for å lage lim som tørker klart og innehar sterke.

Du trenger

Tonehøyde

Kull

slipestein

Gryte

vegetasjon

Hvetemel

Alum

Bruksanvisning

Få banen. Pitch er en saft som furutrær slippe når barken er skadet, for å hindre insekter og mikroorganismer kommer inn i treet.

Grind trekull og plantemateriale til et pulver ved hjelp av en slipestein.

Sett banen i en gryte og kok den til den smelter.

Rør 10 deler smeltet banen i to deler pulverisert kull og to deler bakken plantemateriale. Materialet vil slå tykk og svart, stivne meget raskt. Mens det er fortsatt varmt, kan det formes til en ball.

Fjern all skitt fra materialene du vil bruke til å gjøre limet, slik at de inneholder et minimum antall urenheter, som kan gjøre limet mindre klar.

Bland 1 kopp mel og 1/4 kopp harpiks lim sammen i en kasserolle. Legg til en kopp varmt vann til pastaen. Bland det varme vannet med hvetemelet.

Legg 3 kopper varmt vann. Rør blandingen så ingen klumper dannes.

Plasser potten på en ovn på lav varme. Rør til limet blir tykk og tydelig.

Tilsett 1 spiseskje av alun til blandingen. Urenheter i lim, som gjør det uklart, kan fjernes ved hjelp av alun. Disse kjemikaliene føre til urenheter å bosette til bunnen av kjelen. Denne type lim vil tørke og herde klart mer enn de fleste former for lim. Vent til limet kjøler og deretter fjerne det fra pannen, setter den i en krukke.

Hint

Hjemmelaget lim vil ikke nødvendigvis holde og må lagres i en tett tildekket krukke når den ikke brukes.

Pitch er svært brannfarlig, så se på banen og sørge for at potten ikke går opp i flammer.

Alun er trygg i små mengder, men er giftige i større mengder.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-lage-lim-som-torker-clear-hjemme/ "

相关文章!
 • Hvordan lage Lime Grønn Cake Coloring
  - 阅 2

  Barn har ofte sterke meninger om deres bursdagskaker eller spesielle anledning kaker. Selv om du ikke er den beste kaken dekoratør, kan du overraske din barn eller barnet på hjertet i livet ditt med en lys limegrønn kake. Du kan ikke enkelt kjøpe lim

 • Hvordan lage en kunstig Grape Bunch hjemme som et håndverk prosjekt Hvordan lage en kunstig Grape Bunch hjemme som et håndverk prosjekt
  - 阅 0

  Nesten hver vin entusiast respekterer kvaliteten på druen. Ikke bare druer smaker fantastisk i vin og juice, men de er attraktive design for ethvert kjøkken. Dekorere med ekte druer er ikke alltid mulig, noe som er grunnen til at huseiere vanligvis f

 • Hvordan lage Lim på negler vare lenger Hvordan lage Lim på negler vare lenger
  - 阅 5

  Med et komplett sett av salon akryl negler kjører mellom $ 25- $ 100 er det ikke rart kvinner er å snu til å lime på negler som et billigere alternativ. Ikke bare er den første prisen for salon negler høye, får fylle-ins og vedlikehold hver 2. uke ka