Amopage

Hvordan lage Lim på negler vare lenger

- Views 5
Advertisement

Hvordan lage Lim på negler vare lenger


Med et komplett sett av salon akryl negler kjører mellom $ 25- $ 100 er det ikke rart kvinner er å snu til å lime på negler som et billigere alternativ. Ikke bare er den første prisen for salon negler høye, får fylle-ins og vedlikehold hver 2. uke kan kjøre deg mellom $ 10- $ 50 på toppen av det! Lim på neglene tilby en mer økonomisk valg å salon negler som du kan kjøpe dem på de fleste butikker for mellom $ 6- $ 20, og de inneholder vanligvis nok negler i to manikyr. Men mange kvinner opplever problemer gjør sitt lim på neglene vare lenger enn noen få dager. Hvis det gjøres feil, kan de stikke av lett og se unaturlig. Men frykt ikke! Med riktig teknikk kan du lage lim på neglene vare lenger og ser like vakker som om du gikk til salongen for en manikyr. Følg disse instruksjonene for å oppnå profesjonelle resultater med lim på negler.

Du trenger

Sett med lim på Nails

Neglefil

Nail Glue

hansker

Neglelakk fjerner

Bruksanvisning

Velg riktig sett med lim på neglene. Butikken kjøpte negler kommer i en rekke lengder og stiler fra fransk manikyr negler, pre-polerte negler, airbrushed negler, vanlig spiker og pre-limt negler. Den beste måten å få et flott utseende manikyr er å velge negler som er pre-polert. På denne måten vil neglelakk aldri chip, og du trenger ikke å bekymre deg for feil. Lim på franske negler kan se imponerende, men på grunn av den klare natur neglene de kan være vanskelig å bruke uten å få luftbobler. Sørg også for å velge en kort-middels lang spiker. Jo lengre negler er jo mer sannsynlig er det at de vil løsne. Jeg personlig bruker Revlon Nail Hold deg maksimal slite Nails. De varer lengst, og ikke chip eller bryte enkelt.

Prep din naturlige negler for å sikre riktig lim på neglen vedheft. Vask hendene og klippet dine naturlige negler ned kort. Så en neglefil og buff forsiktig neglene å rue opp overflaten. Ikke skrubb dem hardt med filen, trenger du bare å sand dem lett å gjøre en grov overflate for limet å holde seg til. Så en bomullsdott dynket i neglelakkfjerner og gni den over neglene for å fjerne neglefil støv og olje som kan forstyrre lim vedheft.

Sett en disposible hanske over hånden du skal bruke til å søke neglene med å beskytte den fra å komme i kontakt med spredt dråper negl lim. Plukk ut negler som passer din hånd. Pass på at neglene er små nok til å passe innsiden av skjellaget. Neglene skal ikke overlappe neglebåndene eller berøre huden din. Du kan sende dem ned hvis de ikke passer ordentlig. Line opp neglene i orden på arbeidsflaten. Sett på en negl om gangen; limet tørker raskt, slik at du ikke ønsker å lime på neglene til du er klar til å bruke dem. Sette en til to dråper av spiker lim på baksiden av den kunstige spiker. Deretter forsiktig plasserer den over din naturlige negl. Ikke skyv ned, bare så vidt lå den på toppen av ditt virkelige fingernegl og justere til den er på rett sted. Deretter presse den ned veldig godt på plass og hold den der i 30 sekunder. Gjenta denne prosessen for alle gjenværende negler. Deretter bytter hansken til den andre siden og gjenta til manikyr er fullført.

Ikke frik ut hvis du ved et uhell fikk lim på huden rundt neglene. Bare sette på en hanske og bruke en bomullsdott dynket i neglelakkfjerner for å forsiktig skrubbe vekk overflødig lim. Ikke bekymre deg hvis det ikke alt kommer av. Limet vil til slutt slough av etter 24 timer eller så.

Når du er klar til å fjerne neglene og gjøre en fersk manikyr, suge fingrene i aceton neglelakkfjerner i flere minutter. Så manikyr pinne og forsiktig lirke den falske negler fra naturlige seg. Ikke tving neglene av; hvis de ikke løfte bort enkelt, suge dem i neglelakkfjerner lengre tid å løse opp limet videre.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-lage-lim-pa-negler-vare-lenger/ "

相关文章!
 • Hvordan lage Cell Phone batteriet varer lenger Hvordan lage Cell Phone batteriet varer lenger
  - 阅 0

  Er mobiltelefonen hele tiden løper ut av juice? Du kan lage din mobiltelefon batteriet vare lenger med noen enkle tips. Her er hvordan å holde mobiltelefonen batteriet fra å dø for tidlig. Bruksanvisning Drenere POWER Noen mennesker vet at drenering

 • Hvordan lage en bilens motor vare lenger Hvordan lage en bilens motor vare lenger
  - 阅 0

  Lag en bilens motor vare lenger ved å kjøre bilen forsiktig for de første 600 miles, slik at bilen for å varme opp om morgenen før kjøring og bruk av olje tilsetningsstoffer. Skift olje i en bil regelmessig og vurdere informasjon fra en sertifisert m

 • Hvordan lage en vannvarmer Termo vare lenger
  - 阅 3

  Termoelementet tillater gasskontrollventilen / temperaturkontroll for å forbli åpen, innføring av gass til brennersammenstillingen på innsiden av forbrenningskammeret. En skadet eller ødelagt termo slår av gasskontrollventilen / temperaturkontroll, i