Amopage

Hvordan lage lim fra Sap

- Views 4
Advertisement

Lim avledet fra sap kalles "pitch lim." Indianerne brukte banen lim laget av materialer som finnes i naturen for å lage verktøy og diverse vanntette elementer. Pitch lim skiller seg fra konvensjonell limet som er tilgjengelig i butikkene i dag på grunn av sin tjærelignende konsistens og høy malleability. Mens ulike stammene hadde sine egne oppskrifter for å gjøre banen lim - legge til eller trekke ingredienser for å gjøre det mer eller mindre fiber - det er ikke bare en metode som vil oppnå effektive resultater.

Du trenger

Sevje

Sag

Tre

Gryte med lokk

Ildsted

Stein

Kniv

Container

Long metall røreredskaper

Gjør Charcoal

Skjær tre i biter ikke større enn 4-by-4 inches ved hjelp av en sag. Kutt nok brikker for å fylle en kasserolle.

Fyll gryte med de små trestykker. Pakk veden i potten så tett som mulig.

Bygg en brann i en brann pit.

Plasser gryte fylt med trevirke på toppen av brannen. Sett lokk på toppen av potten.

La kasserolle på toppen av ilden til ilden brenner ut.

Vent 12 til 24 timer for matlaging potten for å kjøle seg ned før du åpner den for å fjerne de tre stykker.

Fjern lokket fra gryten og hell ut formørket tre stykker. Grind opp formørket tre til et fint pulver ved hjelp av en stein.

Gjør Lim

Samle tørket saft fra furutrær. Når en furu er skadet, saft sakte renner ut og tørker på treets overflate. Se etter tykk, lys brun saft på utsiden av badebukser av trær. skrape forsiktig tørket saft av treet med en kniv.

Smelt saft i en gryte over bålet. Vent med å sette saften i potten før flammene er lav for å hindre flammene fra å berøre saft og eventuelt tenne den. SAP tar fem til ti minutter å smelte.

Hell bakken kull inn i smeltet saft. Bruk en lik forholdet mellom bakken kull og saft.

Rør bakken kull og saft med en lang metallrøreredskaper før det er grundig sammen og ta den ut av ilden. Limet vil herde til en kitt-lignende konsistens når den er avkjølt. Varme den over en brann før bruk hvis du vil at det skal være tynnere.

Hint

Hvis du vil, kan du eksperimentere med denne oppskriften ved å legge grunnen tørkede blader fra forskjellige planter til blandingen for en tykkere konsistens.

Gode ​​hardtre som eik, ask og lønn gjøre gode kull. De brenner renere og tenne lettere enn tradisjonelle kull briketter.

Bruker for banen lim er omfattende og uensartet, fra vanntetting sko å tette opp sår til å reparere beholdere.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-lage-lim-fra-sap/ "

相关文章!
 • Hvordan lage lim fra skjell Hvordan lage lim fra skjell
  - 阅 2

  For å forstå hvorfor fiskere fra kysten av Borneo og Sumatra brukes til å lagre skjell blant andre fiske deler for å lage lim, må du forstå den kjemiske sammensetningen av fiskeskjell. Ifølge NIMS (se referanser) fiskeskjell er laget av kalsiumfosfat

 • Hvordan lage Lime Grønn Cake Coloring
  - 阅 2

  Barn har ofte sterke meninger om deres bursdagskaker eller spesielle anledning kaker. Selv om du ikke er den beste kaken dekoratør, kan du overraske din barn eller barnet på hjertet i livet ditt med en lys limegrønn kake. Du kan ikke enkelt kjøpe lim

 • Hvordan lage gaveesker Fra Gratulasjonskort Hvordan lage gaveesker Fra Gratulasjonskort
  - 阅 0

  Resirkuler gratulasjonskort for å ringe gratis gave bokser egnet for små elementer som smykker eller pyntegjenstander. Fordi kunstverk på forsiden av gratulasjonskort blir toppen av boksen, er ingen gavepakking nødvendig. Du trenger Gratulasjonskort