Amopage

Hvordan lage Lim Bruke tapiokastivelse

- Views 1
Advertisement

Tapiokastivelse er et råmateriale som brukes i en rekke produkter, inkludert i tapioca lim, en pasta som brukes i dannelsen av produkter som for eksempel kryssfiner. Tapiokastivelse er vanlig å fortykke en løsning eller mat. Oppskriften for Tapioka lim er grunnleggende; den bruker tilføring av varme for å slå den fra en væske til en pasta.

Du trenger

kjele

Range eller kokeplate

Bolle

Tapiokastivelsen

Skje

Bruksanvisning

Hell vann i kjele og bringe vannet til å koke. Du vil kreve omtrent dobbelt så mye kokende vann som tapiokastivelse i lim.

Kombiner like deler tapiokastivelse og romtemperatur vann i en bolle.

Rør blandingen sammen inntil stivelsen og vannet danner en glatt, jevn blanding. Blandingen vil være flytende, ikke gluelike, og melkeaktig farge.

Ta kokende vann fra komfyren og sakte helle vann i bollen for å unngå sprut. Ikke hell hele kokende gryte i på en gang - helle ca en fjerdedel av de resterende innholdet i pannen hver gang du helle.

Rør innholdet i skålen etter hvert strømme. Kokende vann vil føre til at lim for å tykne som du rører.

Fortsett å legge en del av kokende vann, deretter under omrøring, til blandingen din har tatt på seg en pastakonsistens.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-lage-lim-bruke-tapiokastivelse/ "

相关文章!
 • Hvordan lage Lim Bruke Aceton og plast Hvordan lage Lim Bruke Aceton og plast
  - 阅 8

  Aceton er et vanlig organisk løsningsmiddel. Det er relativt ikke-giftig, men det kan irritere huden og lungene. Aceton er ofte funnet i neglelakkfjerner og noen malingsfjerner. Organiske løsningsmidler, som aceton, oppløses organiske forbindelser, s

 • Hvordan lage Lime Grønn Cake Coloring
  - 阅 2

  Barn har ofte sterke meninger om deres bursdagskaker eller spesielle anledning kaker. Selv om du ikke er den beste kaken dekoratør, kan du overraske din barn eller barnet på hjertet i livet ditt med en lys limegrønn kake. Du kan ikke enkelt kjøpe lim

 • Hvordan lage og bruke en Bouquet Garni Bag
  - 阅 0

  Når du bruker friske urter og krydder i hjemmelagde supper og andre oppskrifter, legger de spennende og interessante smaker som du bare ikke kan komme fra tørket opp gamle urter som har blitt sittende på baksiden av din pantry for altfor lenge. Men k