Amopage

Hvordan lage Leg Hever Enklere

- Views 0
Advertisement

Hvordan lage Leg Hever Enklere


Tradisjonelle leg raises er vanskelig. Generelt er det tre måter å gjøre etappe reiser enklere: plassere hendene under sakrale området, bøy knærne og støtte deg selv med ett ben. Selv om disse modifikasjoner og variasjoner er ikke så utfordrende, vil de bygge den nødvendige styrke i mage og hofte flexors å utføre tradisjonelle etappe reiser ordentlig. Vær tålmodig, skjønt. Det tar tid å dyrke den nødvendige utholdenhet til å utføre leg reiser riktig. Øv disse variasjonene på en jevnlig basis minst to til tre ganger i uken.

Du trenger

Yoga eller Pilates matte

valg 1

Ligg flatt på ryggen. Plasser hendene under ditt sakrale området hvor lav rygg og rumpe møtes.

Trykk på baksiden av hodet til matten for å forlenge nakken din. Klem bena sammen og holde dem rett som du løfter dem opp fra gulvet.

Løft bena til de er vinkelrett på gulvet og du gjør en 90-graders vinkel med hoftene. Sakte senke beina til gulvet. Som du løfte og senke beina, trykker lav tilbake i hendene.

alternativ 2

Ligg på ryggen med armene langs sidene. Trykk hendene i gulvet.

Løft bena og bøy knærne. Løft knærne i brystet.

Sakte senke beina. Rett bena på gulvet.

alternativ 3

Ligg på ryggen med armene langs sidene. Bøy høyre kne og legg den eneste av høyre fot på gulvet. Hold venstre benet rett.

Sakte løfter venstre ben fra gulvet før det er vinkelrett på gulvet og du gjør en 90-graders vinkel med venstre hofte. Senk venstre ben til gulvet.

Hold venstre benet rett. For å gjøre det litt vanskeligere, ikke la din venstre ben berører gulvet.

Hint

Ved første, start med tre sett av fem av hvert alternativ - på hvert ben for alternativ 1 og 3 - og gradvis bygge opp til tre sett med 15.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-lage-leg-hever-enklere/ "

相关文章!
 • Hvordan lage Leg ut av en genser
  - 阅 0

  Hvordan lage Leg ut av en genser. Vi har alle gamle gensere i skapet vårt at vi aldri slitasje og sannsynligvis aldri vil. I stedet for å la dem sitte der å samle støv, kan du gjøre dem til noe som du faktisk kan bruke. Følgende trinn viser deg hvord

 • Hvordan lage Chin-Ups Enklere Hvordan lage Chin-Ups Enklere
  - 阅 0

  Det er en håndfull måter å gjøre å gjøre chin-ups mye enklere. Senk bar for enklere nedtrekk eller få en venn til å hjelpe samtidig som vi alltid sørge for å være forsiktig. Lær mer om hvordan du gjør chin-ups enklere med tips fra en fitness-ekspert

 • Hvordan lage geometri Proofs Enklere Hvordan lage geometri Proofs Enklere
  - 阅 0

  Mange studenter finner geometri bevis skremmende og forvirrende. De står overfor et problem, og kan ikke forstå hvordan du skal navigere en logisk sett lokaler som går fra de oppgitte Givens å nå riktig konklusjon. Lærerne også slite med måter å gjør