Amopage

Hvordan lage korn alkohol

- Views 7
Advertisement

Hvordan lage korn alkohol. Folk har vært å lage sitt eget korn alkohol siden mais kom til Amerika. Gjort kjent under forbudstiden, "moonshining" var måten bootleggers gikk langs landenes anti-alkohollover. Korn alkohol fortsatt er tilgjengelig i brennevin utsalg i mange deler av USA. Men det er fortsatt mulig å gjøre det akkurat som våre spritsmugling forfedre.

Du trenger

100 liter vann

6 oz. av gjær

100 lbs. sukker

25 lbs. av avskallede mais

Komfyr

Glass krukker eller flasker

Bruksanvisning

 • 1

Start med maismel og tilsett vann. Du kan bruke hele korn, men du må slå kornet til kornspirer ved å plassere den i en komfyr i et par dager. Denne prosessen blir kornet til sukker. Slipe måltidet til mos ved å legge kokende vann til det.

2

Legg en ½ lb av gjær for hver 50 liter mos og en variabel mengde sukker. Tillat 3 dager å gjære med gjær og 10 dager uten gjær. Når mos stopper bobler i beholderen er den klar til å bli plassert i kokeren.

3

Plasser mos i komfyren. På toppen av komfyren, er det en arm som går til en side kalt "orm". Du plasserer ormen i en tønne fylt med kaldt vann og forsegle det. Vann skal gå gjennom løpet og ut mot bunnen. Hold en brann under komfyren til å fordampe alkoholen. Kornet alkohol vil fordampe ved 173º F og skriv armen. Samle denne væske i en glasskrukke. De første batcher blir mørkt.

4

Kast de første mørke væsker som kommer ut. Disse oljer og rester er en del av destillasjonsprosessen. De er svært giftig. Unnlatelse av å destillere alkohol er hva som skjedde når du hører historier om folk som går blind skjema drikking korn alkohol.

5

Ta noe av mos fra slutten av den satsvise og destillere den igjen. Den mash kan lagres, men ikke brukt mer enn åtte ganger.

Hint

Making korn alkohol kan være ulovlig eller krever tillatelse i ditt område. Ta kontakt med lokale myndigheter før du begynner.

På grunn av korn alkohol er høyt alkoholinnhold, kan det være et farlig stoff når destillert eller forbrukes av noen som er uerfarne. Hvis du drikker for mye, overdose (alkoholforgiftning) er en distinkt mulighet. Hvis behandlet riktig, kan det være giftig og noe høyt alkoholinnhold er meget brennbart. Vær svært forsiktig når du gjør korn alkohol.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-lage-korn-alkohol/ "

相关文章!
 • Hvordan lage korn Baskets Hvordan lage korn Baskets
  - 阅 2

  Corn har lenge vært brukt av amerikanerne for mat, fôring husdyr og selv for kurver. Indianere dyrket mais og brukt hver bit av mais, slik at ingen av det å gå til avfall. Korn skall ble gjort om til kurver som kan bære korn, seremonielle masker bære

 • Hvordan lage en alkohol Likevel Diagram Hvordan lage en alkohol Likevel Diagram
  - 阅 0

  Destillert alkohol har flere bruksområder enn å drikke for rus. Etanol fungerer som en medisin i noen kulturer og som et drivstofftilførselen i andre. Etanol forurenser ikke som andre menneskeskapte drivstoff; faktisk, Indianapolis 500 sjåfører bruke

 • Hvordan lage billig alkohol for en part Hvordan lage billig alkohol for en part
  - 阅 0

  Hvis du har planer om å arrangere en fest for bare voksne, er alkohol sikker på å være en ingrediens. Dessverre hvis du er på et budsjett, kan alkohol for en voksen fest bli en dyr ting å kjøpe. Så lenge du er i en jurisdiksjon hvor det er lovlig å l