Amopage

Hvordan lage kanaler for A / C og oppvarming hjemme

- Views 0
Advertisement

Hvordan lage kanaler for A / C og oppvarming hjemme


Selv om å bygge din egen kanal ikke vil spare deg mye penger, kan det hjelpe deg å rute en luftgjennomgang og leveringssystemet på den mest effektive måten. En av de store hensyn du bør gjøre når fabrikere din egen duct arbeid er den type og mengde isolasjon du vil bruke. Ifølge US Department of Energy, kan opptil 60 prosent av oppvarmet luft gå tapt før den når registrene. Dette gjelder spesielt hvis luften går gjennom kanaler som ikke er isolert i uoppvarmede rom som loftet eller crawlspaces.

Du trenger

Målebånd

30-gauge ark aluminiums

tinn klipp

Tunge arbeidshansker

Saw hest

duct tape

Saks

Brannhemmende duct vikle (isolasjon)

Folie støttet aluminiumstape

Bruksanvisning

Mål størrelsen på åpningen der du må installere kanalen. Trekk fra en tomme fra hver måling (lengde, bredde og dybde) for å ta hensyn til isolasjon og kleshengere. Rektangulære kanaler er lettest å produsere på egen hånd for DIY-prosjekter. For eksempel, hvis du har en åpning for en joggetur i crawlspace som er 10 inches høy med 6 inches bred med 2 inches dyp, vil du ønsker å gjøre kanalen 9 inches med 5 inches av en tomme. Husk at jo mindre kanalen, jo høyere lufttrykket inne i den være. Store kanaler vil gi en mindre kraftig luftstrøm ut av registeret.

Overfør lengdemålingen til et stykke av 30-gauge aluminiumplaten. Marker lengde med en ripe fra tinn klipp. Også gjøre bredden og høydemåling (denne avstand vil være summen av to ganger bredden pluss to ganger høyden). Marker høyden og bredden med tinn klipp også. Merke dem vekselvis, ettersom de vil være referansepunkter for når du bøye kanal.

Klipp ut malen du har laget med et par tinn klipp. Pass på å ha tunge hansker fordi kantene av kuttet aluminium vil være skarpe.

Sett stykke aluminiums du nettopp har kuttet på toppen av en sag hesten slik at den første bredde merkingen er på linje med kanten av sagen hest tverrbjelke. Bøy aluminium ved hjelp av sagen hesten som en stabilisator (en hånd holder aluminium ned på sagen hest, mens den andre trekker bøyen inn i formen).

Skyv aluminiumsplate frem til neste markering og bøy igjen. Fortsett denne til du har opprettet et åpent rektangel.

Tape felles av kanalen med duct tape for å holde det trygt.

Pakk kanalen med brannsikre duct vikle isolasjon og klippe det til størrelse med en saks. Beholde hanskene på under denne prosessen som flere kanal wraps er laget med glassfiber. Fest kanalen wrap på plass med folie støttet aluminiumstape. Din stykke duct er nå klar til å installere ved hvilken metode du har valgt.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-lage-kanaler-for-a-c-og-oppvarming-hjemme/ "

相关文章!
 • Hvordan lage din egen trepellets for Home Oppvarming Hvordan lage din egen trepellets for Home Oppvarming
  - 阅 0

  Trepellets er en tettpakket brensel med et lavt fuktighetsinnhold, noe som betyr at de brenner godt ved sammenligning med andre faste brensler. Ved å lære å lage dine egne trepellets for hjem oppvarming, kan du kraftig øke mengden av varmen du kan pr

 • Hvordan lage en Pioneer Jente Kostyme fra materialer hjemme Hvordan lage en Pioneer Jente Kostyme fra materialer hjemme
  - 阅 0

  Hvis du ønsker å gjøre en pioner jente drakt raskt, vil noen elementer fra rundt huset nok. Når et barn får du vite i siste øyeblikk at hun trenger å være en pioner jente neste dag på skolen, eller når du ikke har midler til å kjøpe en drakt for en s

 • Hvordan lage Bottle Brush juletrær og kranser hjemme Hvordan lage Bottle Brush juletrær og kranser hjemme
  - 阅 2

  Flaske børster er formet som furutrær på grunn av måten bust stikke ut å lage en sylinder. Dette gjør dem perfekt for å lage miniatyr trær. Tog samlere ofte bruke dem til å sette rundt toget spor for å lage settet ser mer realistisk. Flaskebørste træ