Amopage

Hvordan lage kalkmørtel for viktorianske epoke Homes

- Views 0
Advertisement

Hvordan lage kalkmørtel for viktorianske epoke Homes


Boliger bygget på slutten av 1800-tallet og tidlig på 1900-tallet brukte en kvalitet kalkmørtel til å sette sine murstein og stein. Dagens bombekastere fra Oppussing butikker bare ikke sams eldre mørtel. De er mer sement enn kalk som kan forårsake mer skade på fine viktorianske hjem. Det er umulig å finne en god kalkmørtel oppskrift for tuck peker disse eldre boliger. Hvis du ønsker å gjøre det selv i stedet for å ha en profesjonell gjøre det, her er en oppskrift for deg. Jeg fant dette mørtel oppskrift i vår loftet i den hjemme utbyggere instruksjonsboken med de opprinnelige skissene til våre innlegg Victorian Home.

Du trenger

16 cu. ft. av ren, skarp, bank sand.

En tønne av kalk

1/4 fat Portland sement

Mikser

Rubbermaid kar med lokk

sparkel

Gode ​​pekeen instruksjoner Tuck

Bruksanvisning

Kjøp de nødvendige ingrediensene. - For å redusere denne oppskriften du trenger å konvertere alle tiltak til kubikk fot, deretter brøkdel det ned til hvor mye du trenger. Jeg mistenker at dette er et helt hus beløp. Jeg har lagt en ressurs nedenfor som viser tiltak av et fat for konvertering.

Hvordan lage kalkmørtel for viktorianske epoke Homes


Bland dine målte tørre ingrediensene godt. Oppbevar dem i en stor vanntett Rubbermaid beholder.

Hvordan lage kalkmørtel for viktorianske epoke Homes


Mål opp de tørre mørtel ingrediensene du trenger for dagene arbeid. Tilsett litt vann om gangen til konsistensen er som en veldig tykk røre. Ikke våt og ikke for tørr. Det bør holde seg til sparkelen med ut å kjøre av, men være fuktig nok til å spre seg lett. Nå er du klar til å brette peke godt bygget eldre hjem.

Hvordan lage kalkmørtel for viktorianske epoke Homes


Hint

Forske på hvordan å Tuckpoint før du prøver dette prosjektet. (Se ressurser)

Se etter farge kamp - du kan legge tørr farge for å få det rette utseendet for ditt hjem.

Hvor de riktige sikkerhets masker når du arbeider med alle typer kaustisk materiale.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-lage-kalkmortel-for-viktorianske-epoke-homes/ "

相关文章!
 • Hvordan lage kalkmørtel
  - 阅 0

  Kalkmørtel er et stoff som brukes til å binde sammen murstein eller stein. Den kan også brukes til å fylle hullene i mur. Kalkmørtel har vært brukt siden de tidligste tider og variasjoner er kjent fra hele verden. Du trenger Lime (kalsiumhydroksid) S

 • Hvordan lage en viktoriansk kjole Hvordan lage en viktoriansk kjole
  - 阅 0

  Du kan lage din egen viktoriansk kjole for en levende historie hendelse, spill, viktoriansk te eller dans. Viktoriatiden varte fra før den amerikanske borgerkrigen og inn i mas-kjole epoken, så det er mange forskjellige stiler av viktorianske kjoler.

 • Hvordan lage viktorianske Silhouettes
  - 阅 0

  I viktoriatiden, ville damene klippe silhuetter av svart papir, ramme dem, og henge dem på veggene for å dekorere sine hjem. Du kan lage dine egne viktorianske silhuetter svært enkelt og raskt. For forskjellig utseende, skape viktorianske silhuetter