Amopage

Hvordan lage japansk flytende lanterner

- Views 5
Advertisement

Hvordan lage japansk flytende lanterner


Hver sommer i Japan, borgere slipp flytende papir lanterner i lokale elver og innsjøer. Lyktene er innredet med spesielle navn og symboler og dedikert til sent kjære. Denne seremonien er kalt Toro Nagashi og det foregår over tre dager som tjener samme formål som amerikansk Memorial Day. Du også, kan hedre dine mistet sine kjære på denne måten ved å lage din egen flytende japansk lanterne. De er ikke vanskelig å lage, men krever tilsyn for barn og litt tålmodighet voksen.

Du trenger

Yupo gjennomskinnelig papir

Blyant

permanente markører

akvarell maling

Lim

Binders

Saks

Bambus matter, tynn

votive lys

Bruksanvisning

 • 1

Spre ut et stykke Yupo gjennomskinnelig papir på en ren, flat overflate. Skisser design på papiret i blyant. Passende design inkluderer pagoder, gråtende kirsebærtrær, japanske tegn, koi fisk og andre asiatiske motiver.

2

Outline design i permanent penn og farge det på med akvarell maling. La papir for å tørke.

3

Brett papiret i fjerde å skape en firkantet lykt eller bare bøye den inn i et rør for en sylindrisk lykt. Lim de to kantene på papiret sammen og fest dem med binders mens de tørker.

4

Spore rundt bunnen av lykt med en blyant på en bambus ark. Bambus ark har tynne strimler av bambus vevd sammen i tynne matter. Klipp ut formen, spore rundt kanten med lim og sette lykt skygge på toppen. La limet tørke.

5

Sett en votive stearinlys ned i lykten. tenne nøye lyset med en lang kamp eller taper lettere, å holde flammen vekk fra sidene av lykten. Sett din lykt i en utendørs vann funksjonen, bekk, innsjø eller et barnebasseng.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-lage-japansk-flytende-lanterner/ "

相关文章!
 • Hvordan lage en flytende Lantern Av lunsj poser Hvordan lage en flytende Lantern Av lunsj poser
  - 阅 0

  Det kan se ut som en ubrukelig, good-for-ingenting lunsj bag for noen, men du vet at med litt kreativitet kan du lage flotte papir lanterner. Making flytende papir lanterner, som er tent poser som ser ut som de svever i luften, kan slå alle fall til

 • Hvordan lage japansk Vegetabilsk Tempura Hvordan lage japansk Vegetabilsk Tempura
  - 阅 0

  Hvordan lage autentisk japansk vegetabilske tempura; lære mer om tradisjonell japansk mat i denne gratis matlaging video-serien. oppsummering Series I Japan er lang og strålende historie som en øy nasjon og verdensmakt, har de hatt besøk av noen oppd

 • Hvordan lage papir Pumpkin Lanterns Hvordan lage papir Pumpkin Lanterns
  - 阅 2

  Hvordan lage papir gresskar lykter. Når du tenker fall, tror du gresskar. Her er fremgangsmåten til enkle papir gresskar lykter som er en ideell håndverket for barn - samt en quick-and-lett festlig dekorasjon for sesongen av hekser, troll, spøkelser