Amopage

Hvordan lage Isolert solskjerminger

- Views 0
Advertisement

Hvordan lage Isolert solskjerminger


Isolert solskjerminger eller vindu dyner kan gjøres for alle vinduer. Dette er spesielt bra for vinduer i rom som brukes sjelden eller stengt av i vinter. Vinduet lappeteppe forbedrer varmetapet motstand av vinduet så mye som tredelt, og du skal se at forbedringen gjenspeiles i strømregningen. Vindu dyner er enkle å bruke for å dekke vinduene; de kan bli satt på plass etter mørkt i flere brukte rom.

Du trenger

Målebånd

Stoff

Isolert liner stoff, slik som Insul Bright

batting

fôr

Saks

Pins

quilt mønster

Skredderkritt

Symaskin

Bias tape, 1"

Krok og sløyfe tape

Bruksanvisning

Mål vinduet fra innsiden vinduet casing. Legg to inches til den lengde og bredde.

Kutte stoffet, isolert innerstoff, vatt og innerstoff alle til samme størrelse. Plasser stoffet med forsiden ned. Plasser batting på toppen og legg til isolerte innerstoff. Plasser fôr stoff ansikt siden opp på toppen av de andre lagene. Fest alle fire lagene sammen på alle sider. Pin i midten av stoffet for å hjelpe når du dyne.

Måle en tomme fra hvert hjørne. Trekke en linje mellom merkene og kuttet av stoffet i hvert hjørne. Plasser et lappeteppe mønster over låste tekstiler. Med noen mønstre kan du overføre design med skredderkritt gjennom pin hull i mønsteret. Du kan også gjøre en enkel diamant eller rutemønster.

Sy dukene sammen. Sy 1/4 tomme fra alle kanter og sy lappeteppe mønster. Dynen lommer felle luft og fuktighet som kommer fra vinduet. Finish ved å posisjonere en-tommers skråbånd, slik at den overlapper de rå kanter. Sy skråbånd rundt hele rektangelet. Mitre dine hjørner og overlapper og brette din begynnelse og slutt tape.

Pin og sy den krusete side av krok-og-sløyfe tape til den bakre kant i vinduet dynen. Sy minst to sømmer for å holde båndet på en sikker måte. Monter dynen til vinduet og feste klebende bakside hakepartier av båndet på innsiden av vinduet foringsrøret. Dynen bør være to inches større for å tillate duken å passe til den krok og sløyfe tape.

Hint

Forvask alle dine stoffer før du gjør dine solskjerminger. Du kan kaste disse inn i tøyet som helst de blir tilsmusset. De henger bak din vanlige vinduet behandling, så det er en god idé å gjøre dem ser ut som en skygge i form av stoff fargevalg.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-lage-isolert-solskjerminger/ "

相关文章!
 • Hvordan lage Isolert tumblers Hvordan lage Isolert tumblers
  - 阅 0

  Isolerte tumblers er en fin måte å holde drikke varmt eller kjølig lenger deretter en uisolert cup kunne. Finne og kjøpe dem er enkelt nok, men gjør et sett selv kan spare litt penger og gi en enkel håndverket for å gjøre i hjemmet eller som en skole

 • Hvordan lage isolerte vindus Quilts Hvordan lage isolerte vindus Quilts
  - 阅 0

  Making isolerte vindus dyner er en moderat enkel håndverket prosjekt som sparer penger og ser bra ut også. Isolert vindus dyner er energieffektive, holde kulden ute og varmen i. Legg din egen dekorative touch til vinduet lappeteppe med håndverket for

 • Hvordan lage Isolert Mittens av resirkulert ull
  - 阅 0

  Gamle ullgensere er en fantastisk resirkulerbart materiale. Ull er et naturlig isolator, men når tovet, kan det lett bli kuttet og sydd uten rakne eller frynser. Gjør isolerte votter ut av resirkulert ull, med en ekstra isolator av fleece for foring.