Amopage

Hvordan lage Idm laste ned raskere

- Views 0
Advertisement

Internet Download Manager (IDM) er et program som brukes til planlegging nedlasting av filer. Det fungerer også for å optimalisere nedlastingshastighet. Søknaden er i stand til å starte ødelagte og avbrutte nedlastinger som kan ha oppstått på grunn av tapte forbindelser, PC nedstengninger og nettverksproblemer. Selv IDM øker nedlastingshastigheten med opp til fem ganger, må du likevel utføre noen andre triks for å ytterligere øke nedlastingshastigheten.

Bruksanvisning

Lansere IDM på datamaskinen ved å gå til "Start"> "Alle programmer".

Klikk "Downloads" fra menyen.

Gå til "Alternativer".

Klikk på "Connection" -kategorien. Du vil se en "max. Connection" feltet her. Endre verdien fra "8" til "16." Også endre "Tilkoblingstype" til "LAN 100 MB / s."

Klikk på "OK". Du vil da merke synlig forbedring i hastighet.

andre tips

Kontroller at du har den nyeste versjonen IDM installert på datamaskinen. Du finner en link til å laste ned den fra sin hjemmeside. Den nyeste versjonen vil sikre at du får optimal nedlastingshastighet.

Last ned en fil om gangen ved hjelp av IDM. Nedlasting av mer enn én filer vil distribuere internettforbindelsen båndbredde. Som et resultat, vil nedlastingshastigheten av alle elementer i køen tregere.

Stopp surfer på Internett mens nedlastingen pågår. Browsing påvirker nedlastingshastigheten. Vent til IDM å avslutte sin aktivitet før du fortsetter annet arbeid på internett.

Kontroller at Internett-tilkobling er ikke støte noen problem. Hvis du finner den generelle hastigheten på Internett treg, spør tjenesteleverandøren for å få hjelp.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-lage-idm-laste-ned-raskere/ "

相关文章!
 • Hvordan lage tekstmeldinger laste ned raskere på en Boost Mobile
  - 阅 0

  Hvis det er en forsinkelse i å motta tekstmeldinger på Boost Mobile-telefon, kan du utføre visse feilsøkingstrinn for å bidra til å øke nedlasting av meldinger. I de fleste tilfeller, når meldinger blir forsinket eller ser ut til å laste ned sakte, e

 • Hvordan lage filer laste ned raskere for gratis
  - 阅 0

  På noen datamaskiner, spesielt de som kjører eldre versjoner av Windows, systemet registret kan ikke være riktig optimalisert for å dra full nytte av høyhastighets Internett-tilkoblinger. Som et resultat, kan datamaskinen ikke laste ned filer så rask

 • Hvordan lage Firefox Last ned Raskere Hvordan lage Firefox Last ned Raskere
  - 阅 0

  Siden sin første utgivelse i 2004, har Mozilla Firefox blitt en av de mest populære og utbredte nettlesere som brukes. Firefox er en fri og åpen kildekode-nettleser med ulike funksjoner, add-ons og søkealternativer. Som et allsidig program, kjører Fi