Amopage

Hvordan lage Hodeskudd på Photoshop

- Views 0
Advertisement

I teater, film, modellering og TV-verdener, er en headshot telefonkort. Som et visittkort, men større, gir hodeskudd ansette ledere, agenter og avstøpning styremedlemmer sine første blikk av deg, sammen med en måte å kontakte deg og gi deg at livs rolle. Eksperimenter med å lage dine egne hodeskudd ved hjelp av Adobe Photoshop, en ideell måte å "rolle" play før du forplikter deg til dyre real thing. Design en annen headshot for hver rolle du går ut for eller lage en som best representerer din foretrukne bilde.

Du trenger

Digital foto

Bruksanvisning

Begynn Adobe Photoshop. Klikk på "File" -menyen. Klikk på "New". Enter "MyHeadshot" inn i "Name" feltet på "Ny" -vinduet. Enter "8,5" inn i "Bredde" boksen. Skriv "11" inn i "Høyde" boksen. Velg "inches" fra de to rullegardinmenyene. Klikk på "OK" -knappen for å åpne headshot lerretet.

Klikk på "File" -menyen igjen. Klikk "Open." Bla til et nærbilde bilde og dobbeltklikk på filnavnet, åpner bildet i en ny fane på Photoshop lerretet.

Klikk på "Image" menyen. Klikk på "Mode." Klikk "gråtone." Klikk på "Kast" -knappen. Bildet blir svart og hvitt. Hopp over dette trinnet hvis din headshot bilde var allerede svart og hvitt, eller hvis du vil ha en full-farge headshot.

Klikk på "Select" -menyen. Klikk på "All". Klikk på "Edit" -menyen og velg "Kopier." Klikk på "X" på fanen bildets for å lukke det. Klikk "Nei" når Photoshop spør om du vil lagre bildet.

Trykk på "Ctrl" og "V" for å lime inn den kopierte headshot bilde på headshot lerretet. Endre størrelsen på bildet slik at det er litt mindre enn lerretet ved å klikke på "Edit" -menyen, velge "Transform" og klikke "Scale". Trykk og hold inne "Shift" -tasten på tastaturet, klikker du på et hjørne av bildet og dra mot midten. Du bør være i stand til å se en kant av hvitt fra "MyHeadshot" lerret alle rundt headshot bilde. La det være litt ekstra hvit plass på bunnen av bildet lerretet.

Klikk på "T" -ikonet på "Tools" samling på venstre side av skjermen. Velg en klar, lettlest skrift som Arial svart fra verktøylinjen øverst på skjermen. Hvis svart ikke allerede er i standard farge rektangel på verktøylinjen, klikker på fargen rektangel, velge svart og klikk "OK."

Klikk på bunnen av headshot lerret, i det hvite rommet. Skriv inn navnet på den personen som headshot du oppretter. Om ønskelig, skrive inn tilleggsinformasjon, for eksempel høyde og vekt, kontaktinformasjon som nettstedet ditt, mobiltelefonnummer eller e-postadresse og nyeste roller spilt.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-lage-hodeskudd-pa-photoshop/ "

相关文章!
 • Hvordan lage avatarer med Photoshop Hvordan lage avatarer med Photoshop
  - 阅 0

  Hvis du tilhører noen online forum eller gruppe, har du sannsynligvis sett avatarer i aksjon. Disse små bilder, grafiske fremstillinger av mennesker, som regel selv, kan være en viktig del av din tilstedeværelse ved posting og chatting på nettet. Ava

 • Hvordan lage røyk i Photoshop Hvordan lage røyk i Photoshop
  - 阅 0

  Det første trinnet i å lage røyk i Photoshop er å bruke børsten i et tomt dokument som har en master diameter satt til 65 og en hardhet satt til 35. Finn ut hvordan du kan skape dybde når du gjør røyk i Photoshop med hjelp fra en grafisk og web desig

 • Hvordan lage gratulasjonskort i Photoshop
  - 阅 0

  Photoshop er et mangesidig programvare som tillater brukere å gjøre alt fra å redigere bilder til å lage dokumenter. Hvis du ønsker å lage kort i Photoshop, forstå at selv om Photoshop kan sikkert bidra til å skape et kort, er det ikke nødvendigvis d