Amopage

Hvordan lage hjerte-sunn mørdeig

- Views 0
Advertisement

Mange anser bakverk vanskelig å lage og usunn. Denne oppskriften gir mørdeig som kan brukes for søte eller salte paier, terter, skorper og mange andre bakeprodukter. Det krever enumettet vegetabilsk olje i stedet for de vanlige smør eller fett, noe som betyr at deigen er sunnere for hjertet enn tradisjonelle oppskrifter. Kringle er veldig enkelt å lage så nøyaktige målinger av ingrediensene er ikke nødvendig.

Du trenger

Vanlig mel

Vegetabilsk olje

Vann

Bakepulver

Salt

Bruksanvisning

Først må du gjøre "self-raising mel." Bland en klype salt og 1 ts. bakepulver per kopp mel. Rundt to til tre kopper self-raising mel vil gjøre nok kringle for en stor pai skorpe. Gjør mer enn nok self-raising mel og lagre resten.

I en stor bolle, hell 2 deler vegetabilsk olje til en del kaldt vann. Rundt en kopp olje og 1/2 kopp vann vil gjøre nok kringle for en stor pai skorpe.

Bland olje og vann med en gaffel, og under blanding gradvis innlemme selv hvetemel med 1 til 2 ss. om gangen, til det blir vanskelig å blande med gaffelen. Ikke overarbeid deigen; forsøke å innlemme melet forsiktig.

Når blandingen ligner en myk deig, begynne å arbeide med hendene. Innlemme litt mel om gangen til deigen er ikke klissete, men ikke tørr. Hvis du er usikker, stopp mens deigen er på den klebrige siden, da det er enklere å legge til mel på dette stadiet enn flytende. Håndter deigen så lite som mulig.

Dryss mel over arbeidsflaten og kjevle og begynne å rulle ut deigen. Hvis det holder seg til kjevle, strø mel over overflaten av deigen, snu det og dryss den andre siden, og deretter holde rulle. Stopp rulle når deigen er ca 1/8 tommers tykke over.

Skjær ut figurer oppskriften krever. De ekstra tilbehør kan eltes sammen og rullet ut igjen, selv om den andre rullende kringle vil være litt tyngre enn den første.

Brush slått egg over deigen for en blank overflate, og stek ved 350 grader C i 30 til 45 minutter, avhengig av størrelsen og fyllinger på oppskriften, eller til deigen er gyllen brun.

Hint

Du kan bryte av et lite stykke deig og prøve å rulle den for å finne ut om du har lagt nok mel - hvis det holder seg til kjevle, tilsett litt mer mel. Enhver nøytral enumettede olje kan brukes, for eksempel jordnøttolje eller solsikke, i stedet for vegetabilsk olje. Ett hundre prosent olivenolje er for sterk, men du kan bruke en liten mengde blandet med en nøytral olje for å gi et snev av smaken. Bland revet ost i deigen eller strø den på toppen av den rullet ut deigen til å gjøre cheesy bakverk.

Hvis du over-arbeide deigen, vil det bli tøft. Målet for så lite håndtering som mulig.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-lage-hjerte-sunn-mordeig/ "

相关文章!
 • Hvordan lage en sunn Aubergine Sandwich Hvordan lage en sunn Aubergine Sandwich
  - 阅 0

  Lær å lage en aubergine-sandwich ved hjelp av denne videoen oppskrift, i denne gratis video-serien. oppsummering Series Hva grønnsak er mer velsmakende enn en aubergine stekt akkurat riktig? Det er ingen. Aubergine oppskrifter varierer og kan tilbere

 • Hvordan lage Awesome Sunn laks oppskrift Hvordan lage Awesome Sunn laks oppskrift
  - 阅 2

  Hvis du ønsker å lære å lage fantastisk sunn laks oppskrift, er dette din sted. Laks er en av de sunneste matvarer der ute og en fantastisk frisk laks oppskrift gjør det enda bedre! Hvis du ønsker å gjøre denne awesome frisk laks oppskrift, trenger d

 • Hvordan lage hjerte-sunt Granola Hvordan lage hjerte-sunt Granola
  - 阅 0

  Butikk-kjøpte granola kan være lastet med sukker og fett. Styr ernæring innholdet i denne favoritt snack og frokost mat ved å lage din egen hjemme. Bruk hele korn for fiber og velg rå nøtter over fett-Laden stekt slag. Hold granola på hånden på jobb