Amopage

Hvordan lage hjerte former Bruke tastaturet

- Views 2
Advertisement

Hvordan lage hjerte former Bruke tastaturet


Hjertesymbolet er en tegnvariant som brukes i mange kulturer å betegne kjærlighet, romantikk og beundring. Hjertesymbolet kan lages med et tastatur ved hjelp av enten ALT-koder eller ikoner. Bare Windows baserte datamaskiner er i stand til å skape et hjertesymbol bruke ALT-koder, men hvilken som helst datamaskin eller mobiltelefon med et QWERTY-tastatur kan brukes til å lage et uttrykksikon hjerte.

Bruksanvisning

Hold nede alt tasten og trykk på 3-tasten på det numeriske tastaturet for å skape et hjerte med ALT-kodemetoden. Slå på Num Lock ved å trykke på Num Lock-tasten for å gjøre alt-kode arbeid. Hvis du bruker en bærbar PC, er det numeriske tastaturet i midten av tastaturet, med tre plassert på samme tast som bokstaven L. Slipp alt-tasten og en hjertesymbolet vises.

Skriv inn mindre enn symbol og nummer tre for å lage et hjerte uttrykksikon. La ingen plass i mellom de to symboler for å skape en illusjon av et hjerte på sin side. Hvis det gjøres riktig vil det se slik ut: <3.

Alter hjertesymbolet til din smak, for eksempel legge en fet effekt, øker tekststørrelsen eller fargehjertesymbolet rød eller rosa å se mer autentisk.

Hint

Skriv i fonter som Arial eller Times New Roman som ikke alle skrift støtter ALT-koder eller har en mindre enn symbol, for eksempel Veranda.

Den øverste raden tallene vil ikke fungere for alt-kodemetoden, bare tallet 3 på det numeriske tastaturet vilje.

Ikke alle program støtter alt-kode hjerter, og da bruker uttrykksmåte.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-lage-hjerte-former-bruke-tastaturet/ "

相关文章!
 • Hvordan lage flettet tepper Bruke gamle ark
  - 阅 0

  Flettet tepper laget av skrap materialer og kjøpt stoff har dekket gulvene i århundrer. Rug beslutningstakere som bruker denne "grønne" håndverket har vært kjent for sin oppfinnsomhet. I århundrer tidligere, da stoffet var kostbare og noen gange

 • Hvordan lage personlige pizza Bruke Biscuits
  - 阅 3

  En enkel oppskrift på pizza er ikke vanskelig å finne. Men en oppskrift for biter store pizzaer som du kan gjøre med dine barn er en god finne. Enten du gjøre dette alene eller sammen med barn, er det en morsom oppskrift for å gjøre en enda mer moro

 • Hvordan Tegn en bursdagskake Bruke tastaturet symboler
  - 阅 4

  Lenge før uttrykksikoner og utklipp ble standard i instant messenger klienter og tekstbehandlingsprogrammer, brukerne gjorde sine egne enkle grafikk ved hjelp av noe mer enn tastaturets tegn og "Enter" -tasten. Du kan lage intrikate mønstre av t