Amopage

Hvordan lage hjemmelaget Spray Perfume

- Views 0
Advertisement

Hvordan lage hjemmelaget Spray Perfume


Tilpasset parfymer er mye billigere enn designer dufter.

Du trenger

Essential olje (du plukke dufter) Vodka Kildevann Glyserin en sprayflaske

Bruksanvisning

Velg dufter. Du vil trenge en base duft, (som inkluderer ting som kanel, vanilje, patchouli og sandeltre), en midtre note (dufter som sitrongress, geranium, nellik, muskat, ylang ylang og neroli), og en topp notat (inkludert rose, jasmin, lavendel, bergamot, sitron, lime og orkide).
Visse dufter er sagt å endre humøret. Sjekk internett om virkningene av eventuelle dufter du vurderer å velge de riktige følelsene for din personlighet.

Blend dine dufter. Start med base notat, deretter legge litt mindre av midten notatet og mindre enda en toppnote. Du må eksperimentere med dufter til du får duften akkurat.

Bland fem dråper olje bland inn en kvart kopp vodka. La blandingen stå noen dager til en måned. Jo lenger du lar blandingen, jo mer vil det sette og jo sterkere duft vil bli.

Når din parfyme duft er helt riktig, tilsett 2 ss vann. Blend og evaluere. Tilsett mer vann etter behov for å oppnå den riktige styrke.

Legg glyserin. Dette gjør parfyme for å holde på deg lenger. Bland godt.

Hell i din sprayflaske. Bruke fritt.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-lage-hjemmelaget-spray-perfume/ "

相关文章!
 • Hvordan lage hjemmelaget oljebasert Perfume Hvordan lage hjemmelaget oljebasert Perfume
  - 阅 0

  Hjemmelaget oljebaserte parfymer er unike, personlige dufter som har den ekstra fordelen av å være fri for kjemiske konserveringsmidler. Butikk-kjøpte parfyme kan være dyrt, men du kan lage din egen parfyme hjemme for en brøkdel av prisen. Plain unsc

 • Hvordan lage hjemmelaget rom og Fabric Deodorizers
  - 阅 0

  Hvordan lage hjemmelaget rom og Fabric Deodorizers. Mens alle ønsker deres hjem, samt deres klær, å lukte så frisk som våren bris, uendelige former av rommet og stoff deodorizers på markedet er dyrt og full av kjemikalier. Heldigvis, lage din egen hj

 • Hvordan lage hjemmelaget Konsert T-skjorter
  - 阅 3

  Konsert T-skjorter er en fin måte å gjøre et fashion statement, og for å vise støtte til dine favoritt band. Mens de er lett tilgjengelige for salg på utstillinger og på de offisielle hjemmesidene til mange band, de er ofte dyre og kan ikke komme i s