Amopage

Hvordan lage hjemmelaget salatdressinger

- Views 0
Advertisement

Kommersiell salatdressinger kan være praktisk, men de kommer med en smak trade-off. Siden de er laget for å vare i måneder i kjøleskapet, de er lastet med konserveringsmidler. Et annet negativt, fordi de er masseprodusert i store mengder, kan de smaker kjedelig i forhold til en rykende fersk dressing. Enten du er en fan av italiensk eller gresk, eller finne deg selv på jakt etter noe litt utenom det vanlige, som en sitrus eller tahini-basert dressing, det er tonnevis av favorisere kombinasjoner som passer din smak. Hvis du kommer til problemer med å sette sammen din egen salat hvorfor ikke krone det med en hjemmelaget dressing? Det vil ta deg noen ekstra minutter, men slå ut i en stor forskjell i smaken.

Du trenger

For vinaigrette baserte dressinger:

Høy kvalitet extra virgin olivenolje

(Du kan også nyte eksperimentere med grapefrukt, hasselnøtt, eller valnøttolje)

Vineddik (rød eller hvit, som du velger) eller en flavored eddik som balsamico

For kremet dressinger:

Majones

Rømme

krydder:

(Mikse og matche dine egne kombinasjoner)

Salt og pepper

Dijon sennep

Hvitløk

Hakkede friske urter (basilikum, timian og estragon arbeid spesielt godt)

Krydder (gode valgene inkluderer spisskummen, karve, og valmuefrø, men du vil sikkert tenke på andre)

Revet eller smuldret ost

Ketchup

Hakket dill pickles

Honning

lønnesirup

Citrus juice og revet skall

Verktøy:

Måle skjeer og / eller små målekopper

Liten bolle

Visp (du kan erstatte en gaffel og litt ekstra håndledd makt om nødvendig)

Making Basic Vinaigrette

 • 1

Slik kan du justere mengder av disse grunnleggende dressinger lettere, andelen av ingredienser er gitt i "enheter". Velg måleenhet for å være hensiktsmessig å størrelsen på salat og antall gjester. For en grunnleggende middag salat å tjene 4 personer, kan din "enhet" være en spiseskje. For 2 personer, bruk teskjeer, for mer enn 4 personer kan det være lurt å gå opp til ¼ kopp tiltak. Så, det første steget i å lage din egen dressing er å bestemme seg for en slik enhet.

2

Nå måle grunnleggende ingrediensene i riktig forhold. For en vinaigrette dressing, er den klassiske andelen én enhet av eddik til tre enheter av olje. Monter salt, pepper og andre krydder ingrediensene du ønsker å eksperimentere med. Sennep er en utmerket smakstilsetning til å begynne med, og en jeg nesten alltid bruke. . . men hvis du bruker svært høy kvalitet olje og eddik, kan det være lurt å bare starte med salt og pepper som eneste krydder.

3

Sett eddik i liten bolle. Tilsett salt, pepper, og eventuelle andre krydder til eddik og begynne å røre sammen med en gaffel eller visp. Deretter, som man røre, helle i oljen i en tynn strøm, visping den inn i eddik samtidig. Fortsett røring eller visping til olje og eddik er grundig emulgert.

4

For å teste smaken av concoction, dyppe en salat blad i bollen og spise den. Tilsett mer salt og pepper eller andre krydder etter smak om nødvendig.

5

Hvis man skal tjene salat innen en time, lar bandasjen til å stå ved romtemperatur. Rør igjen før du kombinere med salaten eller helle i en serverings båt.

6

Etter at du har mestret vinaigrette, å eksperimentere med andre smakstilsetninger lage dine egne versjoner av salat klassikere eller tenke ut din egen unike kombinasjoner. Noen ideer follow.Mustard vinaigrette: Bruk hvitvin eller champagne eddik. For hver enhet av eddik, legg en knust eller presset hvitløksfedd og en halv en enhet av Dijon mustard.Poppy frø vinaigrette: For hver enhet av eddik, tilsett en halv enhet av valmuefrø og en enhet av honning eller lønnesirup. Dette er spesielt velsmakende når laget med frukt-flavored eddik eller eple-cider vinegarBalsamic vinaigrette: Bruk den beste balsamicoeddik du har råd. For hver enhet av eddik, legg en knust eller presset hvitløksfedd.

Making majonesbaserte dressinger

1

Som i trinn 1 og 2 i forrige avsnitt, bestemme måleenhet og måle ingrediensene i riktig forhold. For en majones-baserte dressing, jeg bruker vanligvis to enheter av majones til en av rømme. Hvis du planlegger å legge til andre flytende ingredienser, bør du holde deg med dette forholdet, men hvis du legger til ost eller andre hakket eller revet ingredienser, kan det være lurt å bruke tre enheter av majones til to av rømme. Kan vurdere å legge noen andre smakstilsetninger, fordi grunnleggende majones-baserte dressing er ikke så smakfull som grunnleggende vinaigrette.

2

Sett rømme inn i din bolle, tilsett salt, pepper og andre krydder etter eget valg, og rør sammen med en gaffel. Deretter skjeen i majones og rør eller visp til godt kombineres.

3

Som i trinn 4 i den første delen, test for krydder ved å dyppe en salat blad eller en annen salat ingrediens i blandingen din. Tilsett mer salt, pepper, eller andre krydder etter smak.

4

Hvis du vil bli servering salaten innen en halv time, la dressing til å stå ved romtemperatur. Rør igjen før du kombinere med salaten eller helle i en serverings båt. Ikke la majonesbaserte dressinger i romtemperatur i mer enn en halv time, så de kan gå dårlig veldig quickly.Your dressing bør holde i opptil tre dager i kjøleskapet. Det vil smaker best i romtemperatur, skjønt, så fjern fra kjøleskapet i minst 30 minutter før du kombinere med salat.

5

Hvis du ønsker å få kreativ med majones-baserte dressing, her er noen ideer til you.Ranch dressing: Legg en enhet av kjernemelk å rømme. Rør i 1/2 enhet av løk pulver eller ¼ enhet av hvitløk pulver. Legg en raus dæsj Worcestershire saus, noen dråper av din favoritt varm saus, og en klype eller to av tørkede urter (oregano, gressløk, dill) russisk dressing: Legg ½ enhet av ketchup og ½ enhet finhakket dill pickles til rømme. Rør i en dash av Worcestershire saus og to eller tre klyper løk powder.Blue ost dressing: Smuldre ½ til 1 enhet av blåmuggost inn i rømme. Etter at du har rørt i majones, tilsett ¼ til ½ enhet av eple cider eller urt-flavored eddik

Hint

Prøv å erstatte sitron, lime eller appelsin juice for eddik og legge litt revet skall for ekstra smak. En sitrus "vinaigrette" er veldig bra med fruktsalat eller fersk asparges.

Din dressing bør holde i opptil tre dager i kjøleskapet. Det vil smaker best i romtemperatur, skjønt, så fjern fra kjøleskapet i minst 30 minutter før du kombinere med salat.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-lage-hjemmelaget-salatdressinger/ "

相关文章!
 • Hvordan lage hjemmelaget Konsert T-skjorter
  - 阅 3

  Konsert T-skjorter er en fin måte å gjøre et fashion statement, og for å vise støtte til dine favoritt band. Mens de er lett tilgjengelige for salg på utstillinger og på de offisielle hjemmesidene til mange band, de er ofte dyre og kan ikke komme i s

 • Hvordan lage hjemmelaget Air Luktfjerner Hvordan lage hjemmelaget Air Luktfjerner
  - 阅 10

  Butikken kjøpte luftfriskere kan være effektive, men det er en billigere måte å fjerne lukt i hjemmet ditt. Få ut de bedervet lukter når du har vinduene lukket hele vinteren, som en del av vår rengjøring eller når som helst på året. Du trenger Vann 2

 • Hvordan lage hjemmelaget Aloe Vera Juice
  - 阅 5

  Aloe Vera har lenge vært kjent for å inneholde helbredende egenskaper. Nylig folk har blitt fremhevet fordelene ved å drikke aloe vera juice. Det antas å være en fordøyelseskanal hjelpemiddel som hjelper på fjerningen av avfall fra tykktarmen. Det er