Amopage

Hvordan lage hjemmelaget Konsert T-skjorter

- Views 3
Advertisement

Konsert T-skjorter er en fin måte å gjøre et fashion statement, og for å vise støtte til dine favoritt band. Mens de er lett tilgjengelige for salg på utstillinger og på de offisielle hjemmesidene til mange band, de er ofte dyre og kan ikke komme i størrelse eller stil som du ønsker. Heldigvis lage dine egne konsert T-skjorter en ganske enkel prosess, og best av alt, kan du tilpasse skjorte som passer dine spesifikke sans for stil og følsomhet.

Du trenger

Blank bomull T-skjorter

Iron-on papiroverførings

Jern

Grafisk design program

fargeskriver

Hvordan lage hjemmelaget Konsert T-skjorter

Kjøpe tomme T-skjorter og jern-on transfer papir for å lage dine egne konsert T-skjorter. Skjortene selv bør være 100 prosent bomull. Hvite eller lyse skjorter er lettest å jobbe med. Men hvis du ønsker å skape en mørk eller svart konsert t-skjorte, kan du bruke spesial påstrykningspapir papir for mørke stoffer i stedet. Standard påstrykningspapir papir, sammen med den mørke stoffet overføring papir, er lett tilgjengelig til enhver hobbybutikk, men det kan også bli funnet på kontoret forsyne butikkene.

Forvask og tørk nye skjorter før du begynner å gjøre dem om til konsert T-skjorter. Dette trinnet vil ikke bare rense T-skjorter, men det kan også føre til en mindre mengde svinn siden stoffet er all bomull. Det er viktig at eventuelle mindre krymping finne sted før stryke på design, fordi vasking og tørking det i ettertid kan føre pucke og rynker i jern-on design.

Velg et design eller band logo som du ønsker å bruke på din T-skjorte. Bilder kan bli funnet på bandets nettsider eller, hvis du foretrekker, kan du også lage ditt eget band logo eller design ved hjelp av grafikk programvare. Uansett hvilket alternativ du velger, kan du bruke et program som Adobe Photoshop eller GIMP for å angi størrelsen på bildet du ønsker å bruke på konsert t-skjorte.

Skriv ut design på påstrykningspapir papir bruker skriveren. Sørg for å følge produsentens instruksjoner for å sikre suksess. Sett trykt design til side i ca 5 minutter for å være sikker på at blekket har tørket helt. Når den har, fortsetter å følge produsentens anvisninger for hvordan du trygt bruke en jern for å legge design til din T-skjorte. Skjorten vil da være fullstendig og er klar til å bli slitt.

Care for håndlaget konsert t-skjorte ved å vaske den i kaldt vann på svak syklus. Du kan også vaske den i en undertøy pose eller putevar for å holde den fra å gni mot andre elementer i vaskeriet. Heng T-skjorte til tørk i et område unna direkte sollys stedet for å sette den i tørketrommelen, noe som kan redusere levetiden til din hjemmelagde konsert t-skjorte.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-lage-hjemmelaget-konsert-t-skjorter/ "

相关文章!
 • Hvordan lage hjemmelaget Overfør T-skjorter for gaver Hvordan lage hjemmelaget Overfør T-skjorter for gaver
  - 阅 0

  Det finnes to typer t-skjorte overføringer du kan bruke, lyse eller mørke, for en hvit t-skjorte eller svart t-skjorte. Disse t-skjorte overføringer og t-skjorter kan bli funnet på din lokale håndverket butikken eller rabatt butikken. Du trenger T sk

 • Hvordan lage hjemmelaget Air Luktfjerner Hvordan lage hjemmelaget Air Luktfjerner
  - 阅 10

  Butikken kjøpte luftfriskere kan være effektive, men det er en billigere måte å fjerne lukt i hjemmet ditt. Få ut de bedervet lukter når du har vinduene lukket hele vinteren, som en del av vår rengjøring eller når som helst på året. Du trenger Vann 2

 • Hvordan lage hjemmelaget Aloe Vera Juice
  - 阅 4

  Aloe Vera har lenge vært kjent for å inneholde helbredende egenskaper. Nylig folk har blitt fremhevet fordelene ved å drikke aloe vera juice. Det antas å være en fordøyelseskanal hjelpemiddel som hjelper på fjerningen av avfall fra tykktarmen. Det er