Amopage

Hvordan lage hengende innrykk

- Views 1
Advertisement

En hengende innrykk er en type innrykk der alle linjene i et avsnitt rykkes unntatt den første. Hengende innrykk er ofte brukt for nummererte og punktlister. Microsoft Word har blitt en industristandard, og brukes i boliger og bedrifter rundt om i verden. Utviklerne av Word har gjort det enkelt å lage et hengende innrykk i arbeidet.

Bruksanvisning

Bruk musen til å "ta" all teksten i avsnittet som du ønsker å lage et hengende innrykk, og fremheve det hvis du jobber med en versjon av Word 2003 eller tidligere. For Word 2007, kan du gå til trinn 6.

Klikk på ordet "Format" øverst i Word-skjermen. Fra menyen som vises, velger du "Avsnitt".

Velg fanen merket "Innrykk og avstand." Se til "Special" feltet, og klikk for å vise rullegardinmenyen. Velg "hengende".

Skriv inn i mengden av hengende innrykk du vil. For eksempel, for en 1 1/2 tommers strekpunkt, skriver du inn 1.5 ", og klikk deretter" OK ".

Plasser markøren rett etter kolon som følger ordene "hengende innrykk", trykk på "Tab" -tasten, og det hengende innrykket vil være på plass.

Klikk på "Page Layout" -fanen på båndet på toppen av skjermen Word 2007. Finn Avsnitt-gruppen, og klikk på den lille pilen nederst til høyre på denne gruppen.

Klikk for å velge "hengende" i Skår området i dialogboksen som åpnes. Skriv inn verdien for størrelsen på innrykk, akkurat som du gjorde i trinn 4, klikker du på "OK".

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-lage-hengende-innrykk/ "

相关文章!
 • Hvordan sette hengende innrykk i Openoffice
  - 阅 2

  En hengende innrykk er det motsatte av en tradisjonell innrykk. I en tradisjonell strekpunkt, blir den første linje i et avsnitt forskjøvet til høyre av hele kroppen av avsnittet. I en hengende innrykk, er den første linje forskjøvet til venstre av h

 • Hvordan gjøre hengende innrykk Når Siterer Papers Hvordan gjøre hengende innrykk Når Siterer Papers
  - 阅 0

  Opprette hengende innrykk for en arbeider sitert side er en enkel prosess. Strek kan enten gjøres manuelt med mellomromstasten, eller satt på linjalen. Reglene for et hengende innrykk er satt av både MLA og APA; følgende guide kan du følge regler uan

 • Hvordan lage hengende blomst Balls Hvordan lage hengende blomst Balls
  - 阅 1

  Enkle trinn for å lage hengende blomst baller for ditt bryllup bruke kunstige blomster. Du vil spare massevis av penger over ved hjelp av en blomsterhandler! De vil se ut som de var laget av en profesjonell med friske blomster - men koster mye mindre