Amopage

Hvordan lage Heat Transfer trykk for Skateboards

- Views 2
Advertisement

Hvordan lage Heat Transfer trykk for Skateboards


Varmeoverføringer tillate skateboardere og skateboard forhandlere å designe skreddersydde skateboards med et ubegrenset antall farger. Siden utstyret som kreves for varmeoverføringsprosessen er dyrt, enkeltpersoner og forhandlere vanligvis designe sine egne utskrifter og outsource utskrift til profesjonelle skateboard utskriftstjenester. For å gjøre varmeoverføring utskrifter, lage et bilde ved hjelp av grafisk design software og sende bildet til et trykkeri.

Du trenger

Grafisk design program

Bruksanvisning

Opprett et tomt dokument i grafisk design program med de retningslinjer gitt av utskrift. Retningslinjene kan omfatte en foretrukket oppløsning er definert i punkter per tomme (DPI), dokumentformatet, og det foretrukne fargeprofil, som RGB eller CMYK. Alternativt kan skriveren gi deg en mal å bruke.

Tegne eller lime inn bilder i det tomme dokumentet ved hjelp av grafisk design programmets verktøy.

Legg tekst til design, om nødvendig ved hjelp av et tekstverktøy.

Lagre design i trykkeriet foretrukne filformat når du er ferdig. Anbefalte formater kan inkludere PSD, AI, JPEG, PNG eller TIFF-filer.

Send design til skriveren.

Hint

Hvis du ofte skaper store mengder tilpassede skateboards, investere i et fargestoff sublime skriver, kan sublimering overføringspapir, en varmepresse og varmeaktivert lim spare penger over tid.

Hvis du ønsker å endre design på en eksisterende skateboard, male over dagens design og bruke silketrykk eller sjablonger og maling for å skrive den nye designen.

Noen utskriftstjenester lar deg laste opp design gjennom et elektronisk skjema, slik at du kan spare tid.

Ved hjelp av kopibeskyttede bilder eller varemerker i en design er ulovlig og kan hindre din design blir skrevet ut.

Øke størrelsen på et bilde kan føre til pikselering.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-lage-heat-transfer-trykk-for-skateboards/ "

相关文章!
 • Hvordan lage Heat Transfer Designs Hvordan lage Heat Transfer Designs
  - 阅 0

  Lage dine egne tilpassede design for klær som t-skjorter og forklær kan være et rekreasjons prosjekt for hele familien. Skrive designene hjemme tillater deg å være så kreativ som du ønsker å være. Designen kan overføres direkte til det ønskede stoffe

 • Hvordan lage Heat Transfer T-skjorter
  - 阅 0

  Lage dine egne T-skjorter er en fin måte å skape et design som passer din personlige stil. Profesjonelle T-skjorte skrivere kan bruke en varmepresse for å overføre design på en t-skjorte. Hjemme, kan du bruke jern-on varmeoverføring applikasjoner for

 • Hvordan beregne Heat Transfer Hvordan beregne Heat Transfer
  - 阅 0

  Når du føler varmen, er du i hovedsak sensing overføring av varmeenergi fra noe varmt å noe kaldere, kroppen din. Når du føler deg noe kaldt, er du sensing overføring av termisk energi i den andre retningen: ut av kroppen din til noe kaldere. Denne t