Amopage

Hvordan lage Gummifötter for Stoler

- Views 22
Advertisement

Hvordan lage Gummifötter for Stoler


Gummiføtter er lav-skid gummi vedlegg som er koblet til bunnen av stolben å forhindre glidning, begrense gulv skrape og myker lyd. Noen ganger gummiføtter kalles meier, glir, eller tips. På grunn av den enorme utvalg av stolen beinet typer, ofte gummiføtter må endres eller monteres uvanlig formet stolben.

Du trenger

Selvklebende gummiføtter

Verktøykniv

gummi~~POS=TRUNC

maskinvare

Bormaskin

1/4 tommers Wood meisel (valgfritt)

Liten hammer (valgfritt)

anker~~POS=TRUNC inserts

skrumaskiner

Skruer (følger med i pakken)

bygging lim

Lag en selvklebende Rubber Foot

Velge den selvklebende gummi fot som er nærmest i dimensjon og form til den nedre overflaten av stolen ben. Selvklebende gummiføtter er ofte tilgjengelig i svart, hvit, brun og klar. Velg farge som passer best for ditt bruksområde.

Pre-montere gummi foten til bunnen til undersiden av stolbenet.

Hold foten fast, kan du bruke et verktøy kniv til å trimme vekk overflødig gummi på alle sider av stolen beinet.

Fjern det selvklebende bakside, og trykker den gummi foten fast til undersiden av stolens ben.

Tilpass Gummifötter for stoler

Plukk en innfelt, screw-in type gummifot design for stoler som brukes i høye mobilitetsforhold der gummi fot trenger en veldig sterk tilknytning (for eksempel kontorstoler). Samsvarer med formen på foten gummi til formen av bunnen av stolen.

Finn midten av bunnen av stolens ben og bore et hull i stolbenet, som beskrevet av gummifoten produsenten i sine instruksjoner. Firkantede hull kan kreve at du bruker en 1/4-tommers tre meisel og liten hammer.

Sett maskinvare eller mottar ankeret inn i trestol foten. Ofte disse krever skru ekstra skruer som også følger med gummiføtter, og / eller ved hjelp av bygging lim for å holde ankrene på plass. Tillat bygging lim minst fire timer for å tørke før du fester gummiføttene.

Skru gummifoten i mottaks anker eller maskinvare. Vanligvis du skru foten før det er for hånd. Ofte disse typer føtter vil ha høydejusteringsmutterne som tillater deg å gjøre stolen perfekt nivå.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-lage-gummifotter-for-stoler/ "

相关文章!
 • Hvordan lage en papp stol
  - 阅 5

  Du kan lage en miljøvennlig stol ut av en stor pappeske på bare noen få minutter. Dette mønsteret gjør en enkel side stol med rett rygg, noe som er solid nok til å støtte en gjennomsnittlig voksen. Du trenger Pappeske tommestokk Verktøykniv Bruksanvi

 • Hvordan lage en Adirondack stol fra en Palle Hvordan lage en Adirondack stol fra en Palle
  - 阅 5

  En typisk standard skipningspallen måler 48 inches lange med 40 inches bredt med 5 inches høy. Lamellene på pallen måler ca 4 inches bred. Disse dimensjonene gjør paller det perfekte medium for å bygge din egen Adirondack stol for din hage eller utep

 • Hvordan lage en hengekøye stol med et teppe Hvordan lage en hengekøye stol med et teppe
  - 阅 3

  Sommervær fører ofte til tankene late ettermiddager liggende i en hengekøye, nyter en kjølig bris og en god bok. Hvis du er kort på verftet plass, men fortsatt ønsker å nyte sjarmen av svingende i en hengekøye, lage en hengekøye stol. Dette komfortab