Amopage

Hvordan lage greske bokstaver på skjorter

- Views 4
Advertisement

Hvordan lage greske bokstaver på skjorter


Brorskap og Sorority skjorter er populære på høyskoler, men de kan være svært dyrt - spesielt fordi du ikke bare kjøpe din egen, men de for dine Gresk "slektninger" også. Lag dine egne skjorter i stedet, og du får til å plukke kreative stoffer og farger, samt spare penger.

Du trenger

Tråd

Stoff

T skjorte

stoff lim

Symaskin

Synål

Papp eller kartong

stoff stift

Skriver

Bruksanvisning

Finn en referanse ressurs for å vise deg hvordan å danne greske bokstaver. Selvfølgelig bør du vite hvordan du skal skrive bokstavene i din egen sorority eller brorskap, men du må dobbeltsjekke på andre bokstaver. Du ønsker ikke å gå rundt med feilstavede bokstaver over brystet!

Lag en sjablong for bokstavene som er bare litt større enn du vil de skal vises på skjorten. Den enkleste måten å gjøre dette på er å skrive ut bokstaver med en vanlig blekkskriver eller laserskriver, klippe dem ut og deretter spore dem på papp eller kartong. Skjær bokstavene ut av papp eller kartong; disse vil tjene som sjablonger.

Velg en T-skjorte eller andre klesplagg.

Velge en mønstret eller farget stoff for bokstavene. Du ønsker å bruke et stoff eller print som står i kontrast til fargen på t-skjorte, og dermed skiller seg ut.

Vend stoffet, slik at du ser på den ikke-farget eller ikke-mønstret side.

Spore bokstavene på stoffet som et speilbilde. Hvis du ser på forsiden av brevet, snu det og setter den ned. Nå spore med et stoff stift rundt kanten av sjablongen.

Klipp ut bokstavene langs de linjene du opprettet. Det kan være lurt å lage bokstaver med to lag stoff, slik at de er mer holdbare.

Lett bruke et stoff lim på baksiden av bokstavene. Hvis du bruker to lag med stoff, først lim lagene sammen og deretter bruke stoff lim på baksiden. Posisjon på skjorta som ønsket.

Sy stoffet til skjorten ved hjelp av stramme sløyfer rundt kantene på bokstavene. Disse skal løpe parallelt med hverandre hele veien rundt brevet. Når du er ferdig, bør kanten av stoffet ikke viser. Ved hjelp av en tykk tråd som broderitråd eller floss vil kutte søm tid. Sy stoffet er en lang prosess når det gjøres for hånd. Det kan gjøres lettere med en brodering.

Hint

Iron-on bokstaver er også tilgjengelig som, mens mindre holdbare, er lettere å søke. Sjekk din lokale hobbybutikk for valg.

Vær tålmodig! Jo mer tid du tar å lage masker stramt vil bedre skjorta ser.

Sy vil mest sannsynlig ikke være best i din første forsøk. Det kan være lurt å først teste dine ferdigheter på en gammel skjorte eller stykke stoff.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-lage-greske-bokstaver-pa-skjorter/ "

相关文章!
 • Hvordan lage Greske bokstaver Hvordan lage Greske bokstaver
  - 阅 0

  Det greske alfabetet stammer fra det fønikiske alfabetet. Dens opprinnelse går tilbake til det 8. århundre, fvt, og det er den første alfabetet i sitt slag ved hjelp av en egen karakter til å representere en egen sound. Over tid, det greske alfabetet

 • Hvordan lage hjemmelaget Konsert T-skjorter
  - 阅 3

  Konsert T-skjorter er en fin måte å gjøre et fashion statement, og for å vise støtte til dine favoritt band. Mens de er lett tilgjengelige for salg på utstillinger og på de offisielle hjemmesidene til mange band, de er ofte dyre og kan ikke komme i s

 • Hvordan lage Iron-On t skjorte design Hvordan lage Iron-On t skjorte design
  - 阅 1

  Lær å lage jern-on t-skjorte overføringer i denne gratis mote video. oppsummering Series Påstrykningsfunksjonen er en fin måte å tilpasse eller tilpasse en t-skjorte, dongeri jakke, eller en hvilken som helst stykke stoff. Og takket være store nyvinn