Amopage

Hvordan lage gratis Miniature Møbler for Dollhouse

- Views 0
Advertisement

Hvordan lage gratis Miniature Møbler for Dollhouse


Making gratis dukkehus møbler er ukomplisert hvis du bruker litt oppfinnsomhet og tenke smått. Miniatyr møbler er nødvendig for alle rom i dukkehus slik at den ser ut som et hjem for ditt barns dukker. Dette er en interessant måte å inspirere barna til å resirkulere materialer som normalt ville bli kastet i papirkurven. Utfordre dem til å tenke på måter å bruke vanlige husholdningsartikler å skape dekorative dukkehus møbler.

Du trenger

Saks

Folie

skole lim

gammel håndkle

Målebånd

Sprayboks lokk

Kort blyant eller tannpirkere

Skrue på tannkrem lokk

Resept flaskelokkene

Munnvann flaske lokk

stoffrest

Nål og tråd

Polyester fiberfill eller batting

fargerike klistremerker

Skum blokker og floral skum

fargerik filt

tapetprøver

tungedepressorer

skum blokker

sigar boksen

ankelsokker

35mm film beholdere

Flaskekapsler lokkene

Bruksanvisning

Skjær et kvadrat, rektangel eller oval dukkehus speil ut av folien. Lim den til veggen av dukkehus med vanlig skole lim. Dette er nyttig for full lengde vegg speil eller speil i bad eller soverom.

Bruk en gammel håndkle for draperi, sengetøy, shag tepper eller tepper. Mål lengden og bredden du trenger med et målebånd og kutte håndkle i firkanter eller rektangler til å passe. Lim håndkle på gulvet av dukkehus for shag tepper. Du kan også klippe et rektangel eller oval form ut av håndkle og spore formen på et stykke papp. Lim den inn på teppet for å bruke som støtte og å holde det flatt på dukkehus gulvet.

Lim en tannpirker eller kort blyant som har de skarpe endene brekkes eller skjæres ut til det indre av en skrue-on tannkrem lokket for å danne en lampe. Tilsette en base til lampen ved liming av et lokk fra en resept flaske på den andre enden av den blyant eller tannpirker. Hvis du ønsker en større lampe, bruke munnvann flaske lokk.

Sett rundt dukkehus annen størrelse spray kan lokk med det åpne området vendt ned. Disse gjør effektive slutt eller kaffe tabeller for dukkene. Legg fargerike klistremerker til toppen av lokket for å gi det en funky, moderne utseende.

Cover skum blokker med fargerike filt å bruke som stoler eller sofaer. Lim kvadratiske stykker av kartong dekket med filten i hver ende til bruk som armer og en stolrygg. Klipp ut et rektangel form fra papp til å bruke som en sofa tilbake. Du kan pad armer eller tilbake med polyester vatt før du dekker dem med filt.

Skjær to rektangel eller sirkel figurer ut av skrap stoff eller å danne seng eller kaste puter. Lim, stift eller sy sammen kantene til det bare er en 1/2 tommers åpning gjenstår. Stappe putene med bomullsdotter eller stoffrest. Forsegle åpningen lukket.

Lim tapetprøver til veggen for veggkledning.

Klipp av de runde endene av tungedepressorer og lim dem ende til ende på gulvet for å simulere tregulv. Du kan flekke dem på forhånd hvis du har beis tilgjengelig.

Bruk en gammel sigarboks for en dekorativ seng for dukkehus. Lim et stykke stoff skrapjern på boksen for senger.

Plasser fingerbøl eller munnskylle lokk rundt dukkehus til bruk som blomsterpotter ved å sette dem ned med den åpne ende vendende opp. Fyll dem med skitt eller floral skum. Lim små blomster skåret ut av filt til endene av tannpirkere til å fylle dukkehus med blomsterdekorasjoner. Holde fast den annen ende av den tannpirker i jorden eller blomsterskum.

Hint

Bruk ankelsokker som ikke lenger har en kompis eller som er utslitt etter en sovepose for dukkehus. Klipp av fotdelen. Sy opp den ene enden av ankelen seksjon som skal brukes som sovepose.

Spar gamle 35 mm film beholdere til bruk som wastebaskets i dukkehus.

Korken lokk ta effektive plater for spisebordet.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-lage-gratis-miniature-mobler-for-dollhouse/ "

相关文章!
 • Hvordan lage gratis utskriftsvennlig Yard Sale Signs
  - 阅 0

  Et tegn kan være forskjellen mellom en vellykket garasjesalg og en mislykket en. Dersom skiltene er for vanskelig å lese, dårlig plassert eller ikke direkte den potensielle kunden til salg så hvordan har du tenkt å gjøre noen penger? Ha ingen frykt;

 • Hvordan lage gratis Flyer Maler
  - 阅 1

  Maler for flygeblad kan opprettes for gjentatt selskapets bruk der endringer, for eksempel priser eller spesialtilbud, forekomme, men den generelle flyger utforming forblir den samme. Et eksempel kan være en julegave salg flyer eller back-to-school f

 • Hvordan lage gratis Klimaanlegg
  - 阅 1

  Tradisjonelle air condition enheter kan koste hundrevis av dollar og er av budsjettet for mange mennesker. For bare noen få dollar og elementer fra rundt hjemmet og garasje, er det mulig å lage en hjemmelaget klimaanlegg som kan kjøle luften i et rom