Amopage

Hvordan lage gjennomsiktig og gjennomskinnelig plast hjemme

- Views 0
Advertisement

Hvordan lage gjennomsiktig og gjennomskinnelig plast hjemme


En måte å gjøre gjennomsiktig eller gjennomskinnelig plast i hjemmet, er å bruke en plastisk støpeharpiksblandingen. Disse kommer i to deler, harpiks og en herder. Når blandet sammen danner de en hard, stiv plast. Avstøpning harpiks er vanligvis klar og fargeløs, men du kan farge dem med egnede fargestoffer. Bruk en ferdig mugg eller lage din egen mold fra silikon eller latex. Et annet alternativ er å lage en myk, gjennomskinnelig plast ved hjelp av stivelse, for eksempel mais- eller potetstivelse. Bruk bearbeidet stivelse eller trekke stivelse fra poteter selv. Color mix med mat fargestoffer.

Du trenger

Gummihansker

Todelt plast harpiks og herder

Pigmenter for harpiks (valgfritt)

Engangs miksing boller

Engangs røre eller Popsicle pinner

Form

Mold utgivelsen spray

Skarp kniv

Sandpapir papir~~POS=HEADCOMP

Kaldt vann

Teflonpanne

Potetstivelse

glyserin

hvit eddik

Mat fargestoffer (valgfritt)

Stekespade

Kokeplate eller komfyr

Aluminiumsfolie (valgfritt)

Plastic Resin

Ta på gummihansker. Kontroller at blandekaret og stokk er rene og fri for fukt. Sørg for at arbeidsområdet er godt ventilert.

Bland sammen harpiks og herder. De riktige mengdene varierer mellom harpiks merker så følg instruksjonene og bruke de mengdene som anbefales av produsenten. Bland ikke opp mer harpiks enn du trenger, som left harpiks mix vil stivne og bli ubrukelig. Rør inn pigmenter en dråpe om gangen inntil ønsket skygge og opasitet er nådd.

Hell i harpiksblandingen forsiktig inn i støpeformen. (Sørg for at mugg er ren og tørr på forhånd.) La det tørke i samsvar med produsentens anvisninger.

Fjerne plasten fra formen. Klippe bort uønskede deler og sand av eventuelle feil. (

potet Plastic

Hell 4 1/2 ss kaldt vann i nonstick pan. Tilsett en spiseskje av stivelse, en 1 teskje av hvit eddik og en teskje av glyserin til blandingen. (Hvis du allerede har forberedt din egen stivelse, bare legge 4 ss kaldt vann i stedet for 4 1/2.) Tilsett en dråpe eller to av konditorfarge hvis du ønsker en farget gjennomskinnelig plast. Rør blandingen godt.

Sett kjelen inneholder blandingen over en lav varme under omrøring. Når blandingen begynner å tykne, skru opp varmen til middels. Rør.

Kok opp blandingen til en byll under stadig omrøring. Du må røre vanskeligere etter hvert som blandingen tykner mer. Hold koking i omtrent fem minutter, eller inntil blandingen er blitt et gjennomsiktig gummiaktig gel.

Hell den varme plast inn i en form eller på et ark av aluminiumfolie hvis man ønsker å lage en plastfilm. Du kan også modellere plast som leire når den har satt litt. La plast for å sette i et varmt og tørt sted, eller i en lav ovn hvis du ønsker å fremskynde prosessen.

Hint

Legge mer glyserin til potet plast vil gjøre det ferdige materialet mykere. Legge til mindre vil gjøre det vanskeligere og mer rigid.

Plastikk harpiks avgir sterk røyk før de er ferdig herdet. Disse røyk kan irritere lungene, øyne og hud. Kontroller at arbeidsområdet er fullt ventilert til enhver tid. Hold kjæledyr og barn unna.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-lage-gjennomsiktig-og-gjennomskinnelig-plast-hjemme/ "

相关文章!
 • Hvordan lage gjennomsiktig perler Hvordan lage gjennomsiktig perler
  - 阅 0

  Gjennomsiktig perler kan tillate deg å lage glitrende effekter for smykker og beaded skulptur. Lage dine egne gjennomsiktige perler kan være vanskelige --- mange transparente materialer er kostbart og vanskelig å jobbe med. Transparente lampworked pe

 • Hvordan lage Gjennomsiktige lag i GIMP Hvordan lage Gjennomsiktige lag i GIMP
  - 阅 0

  Ved hjelp av åpenhet når du arbeider med bilder gjør bildet ditt å blande godt med alle typer bakgrunn. Dette er spesielt nyttig hvis du ønsker å plassere en logo på en flerfarget bakgrunn. Mange foto-redigering programmer lar deg lage gjennomsiktige

 • Hvordan lage gjennomsiktig bakgrunn Images Hvordan lage gjennomsiktig bakgrunn Images
  - 阅 0

  Digitale bildebehandlingsprogrammer, for eksempel Photoshop, GIMP eller Paint tilbyr verktøy for å lage transparent bakgrunn. I Photoshop kan bakgrunnen bli fjernet, eller bildet kan fjernes fra bakgrunnen og overført til et nytt eller eksisterende d