Amopage

Hvordan lage gjennomsiktig bakgrunn Images

- Views 0
Advertisement

Hvordan lage gjennomsiktig bakgrunn Images


Digitale bildebehandlingsprogrammer, for eksempel Photoshop, GIMP eller Paint tilbyr verktøy for å lage transparent bakgrunn. I Photoshop kan bakgrunnen bli fjernet, eller bildet kan fjernes fra bakgrunnen og overført til et nytt eller eksisterende dokument. Nedenfor finnes flere teknikker for å lage gjennomsiktig-bakgrunnsbilder.

Du trenger

Digital bildebehandling

bakgrunn Eraser

Velg laget i lagpanelet som inneholder bildet med den bakgrunnen du vil fjerne. Velge bakgrunnsviskelæret fra Verktøy-panelet.

Klikk børsten prøven på alternativlinjen, som finnes under menyen på toppen av grensesnittet. Alternativlinjen kan du velge innstillinger for det valgte verktøyet.

Velg en hard børste mellom 100 piksler og 300 piksler. Deretter klikker du på ikonet med to øyedråper, som betyr "sample: sammenhengende," og velg "sammenhengende" for grenser modus. Dette gjør at du kan slette områder med fargeprøven og farger ligner på prøven.

Angi toleranse basert på fargeprøven. En lavere toleransegrenser slette til prøven farge og farger tilsvarende til den. Hvis du øker toleranse, vil viskelær børsten begynne å slette mer enn bare de samplede farger.

Flytt korset, som ligger i sentrum av børsten, over bakgrunnen området du ønsker å slette. Klikk og dra med musen for å begynne å fjerne bakgrunnen. Dersom deler av bildet blir slettet med bakgrunnen ved å redusere toleransenivå. Hvit og grå firkanter vises, noe som indikerer at bakgrunnen er gjennomsiktig.

Lagre bildet som en PSD eller TIFF for å bevare gjennomsiktig bakgrunn. JPEG-formatet bevarer ikke åpenhet.

Tryllestav

Velg tryllestav verktøyet. Det velger tilsvarende farget områder, så det er stor for å fjerne ensfarget bakgrunn.

Klikk på bakgrunnen for å velge det.

Hit slette på tastaturet for å fjerne bakgrunnen fra bildet. Lagre bildet som en PSD eller TIFF for å bevare gjennomsiktig bakgrunn. JPEG-formatet bevarer ikke åpenhet.

lagmaske

Velg laget og velg lagmaske ikonet nederst i panelet. En hvit boks vises ved siden av bildet.

Klikk lagmaska ​​boksen og velg penselverktøyet. De andre innstillingene skal være normalt for modus og 100 prosent for opasitet og flyt.

Sett forgrunn og bakgrunnsfarger på Verktøy-panelet ved mislighold. Snarveien er "D" på tastaturet. Forgrunnen blir hvit og bakgrunnen svart.

Bytt forgrunn og bakgrunn farger ved hjelp av en annen snarvei, "X" Nå forgrunnen skal være svart og bakgrunnen hvit. I maskering, sort skinn, avslører hvit og grå er variabel gjennomsiktighet.

Bruk børsten på bakgrunn av bildet. Du vil merke bakgrunnen forsvinner, men bildet på laget forblir intakt. Den svarte penselen på maske laget er rett og slett skjule din bakgrunn. Hvis du gjør en feil, bytt til hvit pensel for å avsløre hva du ikke har til hensikt å skjule. Fortsett til bakgrunnen er gjennomsiktig. Lagre bildet som en PSD eller TIFF for å bevare gjennomsiktig bakgrunn. JPEG-formatet bevarer ikke åpenhet.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-lage-gjennomsiktig-bakgrunn-images/ "

相关文章!
 • Hvordan lage Gjennomsiktige lag i GIMP Hvordan lage Gjennomsiktige lag i GIMP
  - 阅 0

  Ved hjelp av åpenhet når du arbeider med bilder gjør bildet ditt å blande godt med alle typer bakgrunn. Dette er spesielt nyttig hvis du ønsker å plassere en logo på en flerfarget bakgrunn. Mange foto-redigering programmer lar deg lage gjennomsiktige

 • Hvordan lage et bakgrunns Transparent i Gimp 2.6
  - 阅 0

  Du kan bruke gratis grafisk design program GIMP til å opprette og redigere digitale bilder. Versjon 2.6 er en stabil utgave i serien, og den avanserte editoren støtter gjennomsiktighet, som betyr at du kan lage en arbeidsbok med en gjennomsiktig bakg

 • Hvordan lage en bakgrunn for et nettsted Hvordan lage en bakgrunn for et nettsted
  - 阅 0

  Bakgrunnsbilder for nettsteder kan lages fra grunnen av med bruk av en grafikk program. Populære kommersiell programvare inkluderer Photoshop, Illustrator, Fireworks, eller Coreldraw. Gratisprogrammer er Microsoft Paint (som er inkludert i operativsy