Amopage

Hvordan lage Gag Gaver med kondomer

- Views 1
Advertisement

Kondomer, mens praktisk i sin tid og sted, kan være en av de største elementene for gag gave å gi. Enten kjøpt som forhåndslagde gags eller skreddersydde hjemme, allsidighet og komiske potensialet i gummi gir uendelige muligheter. Hvis du ønsker å gi gave av kondomer, vil noen enkle og morsomme tips holde mottakeren ler.

Du trenger

Kondomer i alle former, farger og stiler

Lim og / eller tape

Piperensere (grønn)

Falske blomst blader (valgfritt)

New par sokker

3 x 6-tommers stykke stoff

Iron-on bokstaver eller stoff maling

helium

Bånd

Bruksanvisning

 • 1

Lag en kondom blomsterbukett. Ved hjelp av en rekke fargede kondomer, lim emballasjen til lange, grønne piperensere. Du kan også legge ved falske blader til stengler, som ofte er tilgjengelig i håndverks butikker med ledninger inne for enkel applikasjon. Samle dine kondom blomster i en fin vase, slik at mottakeren kan beholde din gave på skjermen.

2

Kjøp et nytt par sokker og en tre-by-6-tommers stykke stoff å matche. Klipp stoffet i to, og sy hver rute på en sokk, sy langs sidene og nedre kant for å gjøre en lomme. På stoffet, bruker jern-on bokstaver eller stoff maling til å skrive "Trygge Sox," og skli kondom i hver lomme. Mottakeren vil elske denne gag gave, siden de vil alltid ha en kondom hendig når du er på farten.

3

Gjør gag-gave kondom ballonger i lyse farger, eller legge til et snev av humor ved å bruke piggdekk eller ribbet fargede kondomer. Fyll en rekke kondomer med helium og fest dem med bånd til å lage en festlig og morsom ballong bukett.

4

Hold det enkelt, siden en kondom ikke trenger mye å fikse opp til å bli en morsom vits gave. Kjøp en boks med 100 kondomer, ofte tilgjengelig i "sampler pakker - vikle den opp og den er klar til å gå kan det være enkelt, men det er sikker på å få en last av latter..

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-lage-gag-gaver-med-kondomer/ "

相关文章!
 • Hvordan lage et budsjett med Apple Numbers '09 Hvordan lage et budsjett med Apple Numbers '09
  - 阅 0

  Hvordan lage et budsjett med Apple Numbers '09. Disse dager-hver krone teller-så holder orden på hvor hver krone går og holde seg til et budsjett er avgjørende for forvitring langsomme økonomiske tider. Det finnes mange metoder og programmer der ute

 • Hvordan lage en utklippsbok med barn
  - 阅 0

  Hvordan lage en utklippsbok med barn. Barn så unge som barnehage elsker å lære hvordan du utklippsbok. Uavhengig av alder, kan scrapbooking være en flott familieaktivitet og kreativ utfoldelse. Små barn kan øve skjæring og skrive enkle ord mens eldre

 • Hvordan lage en kjede med Vaskemaskiner og Ribbon Hvordan lage en kjede med Vaskemaskiner og Ribbon
  - 阅 0

  Artist Anni Albers innført maskinvare til smykker i løpet av tidlig 1940-tallet. Skiver er flat metallringer som vanligvis finnes i jernvareforretninger. Du kan kombinere disse diskene med bånd for å gjøre rimelige motekjeder. Bart metall kan låne en