Amopage

Hvordan lage frokost Poteter Ahead for Camping

- Views 1
Advertisement

Hvordan lage frokost Poteter Ahead for Camping


En varm frokost etter en natt under stjernene får alle en god start, men matlaging er trolig ikke ideen om en god tid mens camping. Forbereder frokost poteter i bekvemmeligheten av ditt hjem på forhånd gjør at din familie til å nyte en solid frokost før du drar ut på en fottur, samtidig som du sparer dyrebar tid i morgen mens camping. Prøv denne enkle oppskriften for hjem frites som er sikker appell til camping appetitt.

Du trenger

Baking poteter, en eller to per person

Gaffel

Kniv

Mat oppbevaringspose

2 ss smør

Bruksanvisning

 • 1

Vask potetene dagen før camping for å fjerne skitt eller rester på skreller. Stikk i huden av potet med en gaffel slik at luften kan unnslippe under stekingen.

2

Bake hele poteter i ovnen ved 350 grader Fahrenheit for ca 45 til 60 minutter, avhengig av størrelsen og antall poteter. Test doneness med en gaffel. Når poteten er myk på innsiden, er det ferdig.

3

Ta potetene ut av ovnen og sett dem til side for å avkjøle.

4

Skrell og skjær dem i terninger avkjølte poteter og legg dem i en stor mat oppbevaringspose eller lufttett beholder. Oppbevar dem i kjøleskapet til du pakke lett bedervelige matvarer for camping.

5

Hold potetene i en kjøler med is før det er tid for å lage frokost på leiren.

6

Smelt smør eller margarin i en stekepanne og tilsett potetene. Stek dem over grillen eller peisen til potetene er brunet. Krydre med salt og pepper og server med bacon og egg eller som en side med pannekaker.

Hint

Poteter kan lagres i huden og skallet og hakket til frokost.

For best resultat, bake store poteter, for eksempel rødbrun.

Kokte poteter kan brukes til denne oppskrift, men de har en tendens til å være mykere og kan være grøtaktig i løpet av turen. Bake poteter også legge til en distinkt smak til hjem frites.

Terninger rå poteter kan anvendes, men de vil misfarges når de er kuttet på forhånd.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-lage-frokost-poteter-ahead-for-camping/ "

相关文章!
 • Hvordan lage en potet Battery Hvordan lage en potet Battery
  - 阅 3

  En populær elektrisitet eksperiment lyser en liten lyspære bruker bare en potet, galvanisert spiker, pennies, og isolert kobbertråd. Poteter inneholder høye nivåer av fosforsyre. Fosforsyren i potet hjelper transport ioner mellom en sink kilde som sp

 • Hvordan lage frokost Burritos Hvordan lage frokost Burritos
  - 阅 2

  Burritos trenger ikke bare å være en lunsj eller middag mat. Her er noen tips for å hjelpe deg å lage din egen frokost burritos: Du trenger Egg eller eggehviter Corn tortillas Bacon (vanlig eller kalkun) Shredded Cheddar Cheese Olje Smør / matlaging

 • Hvordan lage stekte poteter og røkt pølse in One Pan
  - 阅 0

  Ønsker du å finne en rett måltid som familien din vil elske deg for? Lær å lage venn poteter og røyker pølse i en panne. Din ektefelle og barn vil ønske dette hver kveld i uken! Du trenger 8 Medium poteter 1 lb pkg av røkt pølse eller polska kielbasa