Amopage

Hvordan lage fjernundervisning

- Views 0
Advertisement

Hvordan lage fjernundervisning


Fjernundervisning er en svært tilpasningsdyktig form for utdanning som kan være svært enkle eller like komplisert. På sitt mest grunnleggende, og skaper en avstand læring kurs kan gjøres med tekst- eller multimedieoppgaver, e-post fra lærer til elev og returnerte samme vei. For lærere med en mer polert fjernundervisning portal, kan oppgavene være mer interaktiv. I begge tilfeller er det viktig for skaperen av et fjernundervisning kurs for å nøye utvikle måter å øke studentmedvirkning i en utradisjonell setting.

Bruksanvisning

 • 1

Utvikle pensum. Alternativene for fjernundervisning pensum er grenseløse, og i mange tilfeller kan være lik den læreplanen som brukes i et tradisjonelt klasserom. Men lærebøker, arbeidsbøker, ekstra lesing og andre oppgaver skal være optimalisert for selvstudium, noe som betyr at studenten kan enkelt fullføre alle oppdrag med minimal tilsyn fra instruktøren. Dette kan oppnås ved å bruke arbeidsbøker med tydelig nummererte Oppgavene eller ved ganske enkelt å belyse et bestemt antall sider for å bli fullført.

2

Opprett ansvarlighet. Ansvarlighet er enda viktigere i fjernundervisning enn det er i en tradisjonell klasse fordi lærerne vil være mindre i stand til å fysisk kontrollere at en student er å fullføre de nødvendige oppgaver. Tildele oppgavesett basert på målinger, gjør interaktivitet teller mot studentens karakter og trekk test spørsmål spesielt fra opplysningene i oppgavene. Du kan også forsøke å etablere en ære system der elevene bekrefte muntlig eller skriftlig at de har fullført oppdrag.

3

Lag et system for regelmessig interaksjon med elevene. Suksessen til en fjernundervisning program avhenger av elever og lærere er i stand til å kommunisere raskt og grundig, etter behov. I de mest grunnleggende kurs, kan e-post og telefon tilgjengeligheten være tilstrekkelig. Lærere som foretrekker en mer intens grad av samhandling kan i stedet ønsker å etablere vanlige "virtuelt klasserom" økter hvor læreren og elevene kan samhandle via chat eller video-konferanse.

4

Etablere en klar pensum. I fjernundervisning, når en student ikke kan motta regelmessige påminnelser fra læreren etter hver klasse av kommende oppdrag, er det viktig at alle oppdrag, papir og test forfallsdatoer (samt sen innlevering politikk) er tydelig lagt ut i begynnelsen av klassen.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-lage-fjernundervisning/ "

相关文章!
 • Hvordan lage Mosaic Glass Art Hvordan lage Mosaic Glass Art
  - 阅 13

  Lær av kunstneren Gale Gassiot hvordan å lage vakre dekorative glass og fliser mosaikk, i denne gratis video-serien. oppsummering Series Opprette mosaikk kan være en kunstnerisk måte å gran opp en hage, sti, gangvei eller kjøkken fliser over benken.

 • Hvordan lage en konstruksjon papir Tyrkia for småbarn
  - 阅 10

  Hvordan lage en konstruksjon papir Tyrkia for småbarn. Denne konstruksjonen papir kalkun er en perfekt håndverk prosjekt for deg å gjøre med din pjokk på Thanksgiving tid. Med bare noen grunnleggende håndverket forsyninger og noen få skritt, kan du h

 • Hvordan lage en Gingerbread Man: julekaker Hvordan lage en Gingerbread Man: julekaker
  - 阅 6

  Lær å lage pepperkaker i dette gratis baking oppskrift videoserie fra vår jule dessert kokk og ferie fest myndighet. oppsummering Series Legenden sier at pepperkaker var forsøkspersonene for maya oppretting gudene prøver å bestemme hvilken form menne