Amopage

Hvordan lage Fishnet Hansker for Prom

- Views 0
Advertisement

Hvordan lage Fishnet Hansker for Prom


Gjør hendene inn et fashion statement for prom. Fishnet hansker kan avslutte en 80-talls retro utseende, tilsett litt gotisk til glamour eller gi en myk og edgy neo-viktorianske stilen til et ensemble. For en siste øyeblikk-design eller en enklere måte å sy, kan kne høye tights overgangen lett inn i hanskene. For en kul look, plukke tights med litt blonder eller ruffled kanten på toppen.

Du trenger

Pair of fishnet kne høye tights

Saks

nåler

En synål

Tråd

Dekorativ tråd eller små bånd

En stor nål

En liten falsk blomst

4 mellomstore perler

Making the Hansker

 • 1

Trekk en strømpe på hånden innsiden ut. Klipp stoffet ca 1/4 tommers fra hvor du ønsker hanskene for å nå på hånden. Det bør være mellom toppen av knokene og under webbing på fingrene.

2

Pin materialet tett langs innsiden av tommelen til å markere hvor tommelen finger vil ende, langs innsiden av pekefingeren der kroppen av hansken vil starte og langs broen av hånden din mellom pekefingeren og tommelen. Skjær av overflødig materiale mellom de to pinnene.

3

Træ en nål og knuten det på slutten. Sy materiale med start fra over tappen ved siden av tommelen og fortsette til rett over stiften langs pekefingeren. Denne delen skal passe tett langs broen av hånden.

4

Brett ned kroppen av hansken for å danne 1/4 tommers søm og pin den på plass. Med en gjenget og knyttede nål, sy en hem hele veien rundt hånden; feste tråden og klipp av det overskytende. Gjenta dette trinnet for tommelen delen - sømmen for tommelen skulle ende like under knoke.

5

Gjenta fremgangsmåten for den andre hansken. På grunn av innholdet av hanskene, kan kroppen av hanskene både gjøres på nondominant hånden, slik at den dominerende hånden for å sy begge.

Dekorere Glove

1

Træ stor nål med dekorativ tråd. Trekk tråden gjennom stoffet 1/2 tommers ned fra kanten på innsiden kanten langs pekefingeren for å skjule knuten på tråden. Træ nålen gjennom materialet i en rett linje over hele hansken slik at hvert sting er 1/2 tomme lang separert ved 1/4 tomme av materiale. Tre nålen gjennom materialet nær den opprinnelige søm og knytte den av i nærheten av din første knute, kutte av det overskytende. Gjenta for den andre hansken.

2

Fjern hansker. Velg en høyre og venstre hanske slik at eventuelle urenheter er på innsiden av hanskene.

3

Ta fra hverandre blomsten og holde ett lag av blomstermønster. Sy blomsten på venstre hansken slik at midten er ca 1 tomme fra kanten av hansken. En mindre blomst bør være stilt opp med dekorativ tråd; et større blomst skal plasseres lav nok til at toppen av blomster berører toppen av hansken.

4

Sy den første perle på midten av blomstermønster med liten nål og tråd. Sy de gjenværende tre perler på riktig hanske ved siden av hverandre og langs linjen av dekorativ tråd. Den midterste perle skal tilsvare i emisjonen til midten perle på venstre hanske.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-lage-fishnet-hansker-for-prom/ "

相关文章!
 • Hvordan lage en High School Prom Program
  - 阅 0

  En prom er et av høydepunktene i videregående skole erfaring. Det er en minneverdig begivenhet som feirer en milepæl i livet til elevene. En high school prom program skisserer eller viser aktivitetene som er planlagt for den spesielle anledningen, og

 • Hvordan lage Fishnet Stockings Hvordan lage Fishnet Stockings
  - 阅 0

  Fishnet strømper var en ikonisk mote tilbehør på 1960-tallet, men fashionistas da ikke oppfinne dem etter en lang skudd. De var populære på 1940-tallet også. Men i 1960, antydet de på våget, den abstrakte - mye som resten av tiåret. Disse kan være va

 • Hvordan lage langermet Hansker Hvordan lage langermet Hansker
  - 阅 0

  Praktisk tilbehør som hansker er ikke bare for vinteren. Når laget fra formelle stoffer som blonder, sateng og skinn, kan hansker være en del av en fashion statement tillegg til å gi varme. Enten du vil ha et par operahansker for å gå med din beste k