Amopage

Hvordan lage falske sigaretter

- Views 6
Advertisement

Hvordan lage falske sigaretter


Hvis du ønsker å gjøre en rekvisitt for en Halloween kostyme, eller hvis du bare ønsker å trekke en prank på dine venner eller dine foreldre, du kan gjøre en ganske realistisk ser sigarett. Det kan også være en som du gjør puff ut falske røyk.

Du trenger

Papir

Hersker

Saks

Orange-farget blyant

Blyant

Bomullsball

Lysere eller kamp

Bruksanvisning

Tegn et rektangel med en linjal i hjørnet av et stykke papir 3 inches med 2 inches i størrelse.

Tegn en linje med en oransje-farget blyant omtrent en fjerdedel av veien opp rektangelet og farge det i. Dette vil være filteret. For å gjøre det ser mer realistisk, kan du farge forskjellige størrelser av sirkler på det med en vanlig blyant.

Klipp ut rektangelet.

Rull opp den rektangulære stykke papir rundt en normal størrelse blyant eller penn. Rull den ganske stramt og tape det stengt. Deretter trekker du forsiktig pennen ut.

Knip av en liten bit av en bomullsdott. Påfør baby pulver til bomull og så legge det inn én side av sigaretten.

Rist ut litt babypudder på et stykke papir. Brett papir og hell babypudder inn i hullet på den andre enden av sigaretten.

Tenn falske sigarett på bomullsdott side og blåse ut "røyk". Hvor mange ganger du kan blåse ut røyk er avhengig av hvor mye baby pulver du har satt i sigaretten.

Hint

For å unngå baby pulver i lungene eller i munnen, være forsiktig med å inhalere baby pulver som du blåse.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-lage-falske-sigaretter/ "

相关文章!
 • Hvordan lage falske øyevipper ser ekte Hvordan lage falske øyevipper ser ekte
  - 阅 0

  Falske øyevipper kommer i alle slags forskjellige stiler, fra naturlig utseende til glamorøse sett i forskjellige farger. Fargerike, glitrende vippene er stor for å gå ut, men for vanlige utseende, er det best å lage falske øyevipper se så naturlig s

 • Hvordan lage falske mat displayer Hvordan lage falske mat displayer
  - 阅 1

  Falske mat skjermer har en rekke praktiske formål, fra restaurant og supermarked tilfeller, retail store oppsett, til teaterrekvisitter. Mens antall teknikker og materialer som brukes til å lage disse skjermene er en begrenset bare av fantasien av ku

 • Hvordan lage falske diamanter Hvordan lage falske diamanter
  - 阅 37

  Hvis du alltid har ønsket å lage falske diamanter, kan dine juveler ikke være lenger unna enn peanøttsmør krukke. Denne oppskriften for mikrobølge diamanter er en morsom og spennende måte å prøve å lage dine egne diamanter til slitasje eller bare nyt