Amopage

Hvordan lage et verktøy for å plukke opp valnøtter

- Views 0
Advertisement

Hvordan lage et verktøy for å plukke opp valnøtter

Hvis du har en svart valnøtt tre (Juglans nigra), hardfør i US Department of Agriculture plante hardførhet sonene 5 gjennom 9a, er den enkleste måten å samle inn den deilige nøtter å vente for dem å falle. Selv om du ikke har tenkt å spise dem, men du har fortsatt å plukke opp falne nøtter eller vil du ikke være i stand til å opprettholde plenen. Valnøtt trær kan være produktive, og plukke opp eple-lignende frøkapslene er vanskelig på baksiden. Du kan lage din egen enkle verktøy for å utføre oppgaven uten så mye som å bøye knærne.

Du trenger

To-tommers plastrør

baufil

120 sandpapir

Lokk fra 1-liters beholder yoghurt

Filt markør

duct tape

Verktøykniv

Bruksanvisning

Skjær et 4-fots lengde på 2 tommer PVC eller ABS VVS rør, ved hjelp av en baufil. Sand kantene av begge ender av røret med 120-sandpapir for å jevne ut ujevnheter og etse overflaten av plast.

Spore den ene enden av røret på plastlokket fra en 1-liter yoghurt beholder, ved hjelp av en tusj markør. Skjær rundt sporing med et verktøy kniv.

Fest plast sirkel til den ene enden av røret, ved hjelp av tape. Vikle båndet rundt kantene av plast, men forlate senteret avdekket.

Spore et kors på plast med markøren, og kuttet langs linjene med en kniv, som slutter hver kuttet omtrent 1/4 tomme fra røret. Formålet med kuttene er å skape fire fliker som utgjør en åpning stor nok for en valnøtt.

Bruk av verktøyet ved å holde det vertikalt over hvert valnøtt og trykke enden med plastdekselet ned i bakken. Handlingen tvinger valnøtt forbi klaffene, som bør være stiv nok til å hindre at mutteren fra å falle ut. Mens du fortsetter å plukke opp muttere, de vil stable opp inne i røret og til slutt begynner å komme ut av den øverste enden. Overføre dem derfra til en beholder.

Hint

Dersom flikene ikke er stiv nok til å holde en pipeful av valnøtter, kan man enten skjære røret litt kortere eller forsterke verktøyet ved taping et andre plastlokk med identiske klaffer enn den første.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-lage-et-verktoy-for-a-plukke-opp-valnotter/ "

相关文章!
 • Hvordan lage en vindmølle som kan plukke opp Pennies Hvordan lage en vindmølle som kan plukke opp Pennies
  - 阅 0

  Vindmøller kan være dekorative og funksjonelle. Vurder å lage en vindmølle som er i stand til å plukke opp pennies som et håndverk eller vitenskap prosjektet. Ved hjelp av noen enkle verktøy og materialer du har i huset, kan du lage denne vindmølle s

 • Verktøy for å plukke opp søppel Verktøy for å plukke opp søppel
  - 阅 1

  Plukke opp søppel er en manuell oppgave som krever både harde og tilbake bryte innsats. For å legge til det, bekymre deg om sanitære problemer. Det er her verktøy for å plukke opp søppel kommer inn i bildet. Trash pickup verktøy redusere tilbake bryt

 • Verktøy for å plukke opp løv Verktøy for å plukke opp løv
  - 阅 1

  Enten du står overfor den plutselige, årlige utslipp av blader fra løvtrær eller helårs duskregn fra evergreens, oppgave-spesifikke blad opprydding verktøy redusere mengden av tid og innsats som kreves for å samle og plukke opp falne blader. Disse ve