Amopage

Hvordan lage et terrarium i en Jar

- Views 1
Advertisement

Hvordan lage et terrarium i en Jar

Mangel på et verksted eller store innendørs områder betyr ikke at du ikke kan unne din indre gartner. Du må bare tenke smått. Terrarier er små, selvstendige hager vanligvis plantet i glasskrukker. Så lenge plantene er små, kan du plassere noe du liker i et terrarium. Du kan opprette en fe stil hage med delikate blomster eller en praktisk terrarium med kjøkken urter.

Du trenger

16-oz. krukke med lokk

Ert størrelse grus

Charcoal grus

potting jord

små planter

Vann

Elektrisk hånd drill

Bruksanvisning

 • 1

Hell omtrent en tomme fra ert størrelse grus inn i glasset, etterfulgt av 1/2 tommers av aktivt kull. Tilsett ca. 3 inches av jord på toppen av trekull. Dette lagdeling bidrar til å holde terrarium drenert og ren.

2

Velg ditt terrarium planter. Rosmarin, basilikum, timian og kamille fungerer godt for en urt terrarium. Små sukkulenter som fargerike kaktus og små yucca plantene fungere godt. Du kan også velge bare litt mose og noen kløverne, blåklokker eller irsk mose.

3

Forsiktig åpne opp små hull i din potting jord for plantene dine. Slip røttene av hver plante i et hull og dekke røtter med skitt. Space plantene minst en tomme fra hverandre. Dersom plantekløv skyver pærene omtrent 1/2 tomme i jorden.

4

Vanne terrarium med om en kopp vann. Dette vannet skal kontinuerlig fordampe og falle på ditt terrarium, noe som betyr at du bare trenger å vanne den en gang i måneden.

5

Bore fire eller fem små hull i toppen av glasset lokket og skru den på plass. Dette gjør at oksygen ned i glasset og forhindrer mugg samtidig som terrarium fuktige inni. Sett glasset i en vinduskarm som får lyse, indirekte lys for det meste av dagen; dette bør oppfylle lette kravene til de fleste terrarium store planter.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-lage-et-terrarium-i-en-jar/ "

相关文章!
 • Hvordan lage et terrarium med en 2-liters flaske Hvordan lage et terrarium med en 2-liters flaske
  - 阅 0

  En hjemmelaget terrarium er et morsomt prosjekt som tar svært liten tid og er lett å oppnå. Med enkle 2-liters brusflaske og noen grunnleggende potting materialer, kan du lage et terrarium som vil raskt fremme veksten av små planter. Lær hvordan du k

 • Hvordan lage et terrarium ut av en Fish Tank Hvordan lage et terrarium ut av en Fish Tank
  - 阅 0

  Du kan bruke en fisk tank - eller akvarium - å lage et terrarium. Nøkkelen til å gjøre en attraktiv terrarium som vil trives er å lag grus, kull og jord for å lage en passende voksende miljø for plantene dine. Når terrarium er satt opp, vil det kreve

 • Hvordan lage et terrarium Bakgrunn Hvordan lage et terrarium Bakgrunn
  - 阅 4

  Terrarium bakgrunn er ikke bare en av måtene å kle opp din amfibium eller reptil hjem, de er også en av de elementene som gjør at kjæledyret til å føle seg som om han er i sitt naturlige miljø. I tillegg terrarium bakgrunn forankre terrarium planter