Amopage

Hvordan lage et skjerf Bandeau Top

- Views 0
Advertisement

Hvordan lage et skjerf Bandeau Top


Bandeau topper er grunnleggende topper er skjorter som består av et enkelt rør form. Disse kan dekke bare bysten område eller et større område av torso. En bandeau toppen kan være laget av en bandanna eller et skjerf som er stor nok til at den kan vikle hele veien rundt den største delen av overkroppen din. Ved hjelp av et skjerf til å gjøre denne typen topp gir mange ulike alternativer for farger og mønstre.

Du trenger

Skjerf

Målebånd

nåler

Sikkerhetsnål

Jern

Avtagbart stoff markør

skille glidelås

Nål og tråd eller symaskin

Bruksanvisning

 • 1

Mål den bredeste delen av overkroppen din som din bandeau toppen kommer til å dekke. Finn midten av skjerf og markere lengden på overkroppen målingen langs den øvre kanten med et stoff markør så midt på skjerfet lengde er sentrum for målingen lengde.

2

Brett kantene på stoffet på skjerfet på hver side bort fra siden av skjerfet du vil synlig når toppen er ferdig. Pin stoffet på denne måten og stryke det.

3

Sy til en tråklesøm (en løs sys) omtrent 1/4 tomme i fra den kanten av folden på hver side. Dette vil holde stoffet flytter seg når du kobler glidelåsen.

4

Fest glidelåsen til skjerfet slik at bunnen av skille glidelås er i underkant av skjerfet. Hvis glidelåsen er lengre enn skjerfet, kan du trimme glidelåsen på den øvre kanten og sy et lite sting på hver kant av toppen av glidelåsen for å hindre at glidelåsen pull glir av på toppen. Brett kanten av glidelåsen i henhold til på toppen, og feste den på plass bak den synlige delen av glidelåsen.

5

Sy stoffet til glidelåsen på begge sider ved hjelp av en nål og tråd eller symaskin.

6

Sett ny topp på innsiden ut. Samle stoffet i front så det former rundt bysten og bruke sikkerhetsnål for å holde den på plass. Legg noen piler nødvendig for å forme bandeau til kroppen din ved hjelp av knappenåler.

7

Sy samlet område med en rettsøm og fjern sikkerhetsnål. Sy piler på plass med rette sting og trykk dem ned med jern.

8

Prøv på toppen for å være sikker på at det passer. Klipp av eventuelle ekstra stoff fra skjerfet endene og fjern tråklesting fra baksiden.

Hint

Å ha en venn hjelpe deg måle er ofte nyttig for å bedre målenøyaktighet.

Hvis du har et stort skjerf og ønsker en kortere bandeau, trim overflødig stoff fra bredden og sy en hem.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-lage-et-skjerf-bandeau-top/ "

相关文章!
 • Hvordan lage en stroppeløs Bandeau Top Hvordan lage en stroppeløs Bandeau Top
  - 阅 0

  En bandeau topp er en grunnleggende stroppløse topp som kan være utformet for å dekke enten bare bust eller hele overkroppen. Mange badedrakter er laget i denne stilen, ofte med mulighet for å legge stropper hvis du trenger ekstra støtte. Gjør din eg

 • Hvordan lage en Twisted Bandeau Top Hvordan lage en Twisted Bandeau Top
  - 阅 1

  På 1920-tallet, en bandeau toppen var en stroppeløs tube stoff som brukes til å flate bryst for å oppnå den populære, gutteaktig blikk av dagen. Men, som med de fleste moter, har det utviklet seg gjennom årene, og er ikke lenger en skjult underkjole,

 • Hvordan lage Window skjerf Holders Hvordan lage Window skjerf Holders
  - 阅 0

  Vindu skjerf er ren, flytende vindu behandlinger som ramme og dekorere et vindu uten dekker vinduet eller blokkere naturlig lys. De er festet ved hjørnene av rammen ved hjelp av holdere som tillater dem å falle fritt. Disse spesielle vindu skjerf hol