Amopage

Hvordan lage et regneark for å balansere mine regninger

- Views 0
Advertisement

Når økonomien er nede, kan det ofte være ganske vanskelig å gjøre det til neste lønnsslipp og har fortsatt noen penger igjen. Og når økonomien er god, er det vanskelig å holde styr på hvor alle pengene går. Med en personlig datamaskin og et regnearkprogram, kan du raskt og enkelt lage et dokument som vil hjelpe deg med å planlegge et budsjett og balansere dine regninger. Det vil ikke gjøre deg noe mer penger for å betale regninger, men det kan hjelpe deg å se hvor du skal kutte tilbake.

Bruksanvisning

Spor utgifter. Du vil trenge minst tre måneder med regninger å finne det gjennomsnittlige beløpet du bruker. For tre måneder, holde oversikt over hvor du tilbringer hver dollar. Del utgifter opp i kategorier, hvis det er mulig, for eksempel husholdning, bespisning og underholdning.

Start regnearkprogram og åpne et nytt, tomt regneark.

List opp navnene på dine regninger, som starter i celle B1. Skriv inn navnet på hver faktura i kolonne 1 og fortsetter til du har alle kategoriene oppført. For eksempel, i celle B1, kanskje du har "boliglån"; i B2, "strøm"; i B3, "vann"; og så videre.

List det gjennomsnittlige beløpet brukt for hvert element i kolonne 2, ved siden av elementet du oppført. For eksempel, hvis ditt boliglån er $ 1000 i måneden, skriver du "1000" i celle B2. Sørg for å bare skrive inn tall og ikke dollartegnet eller komma.

Totalt regninger for måneden. I cellen under hele ditt dollar beløp, type = SUM (. Når du har åpnet parentes, markerer du alle cellene hvor du har dollar beløp. Deretter trykker enter. Dette vil sette en beregning i cellen som vil oppsummere alle cellene ovenfor, selv når du endrer beløpene.

Skriv din månedlige hjemme inntekt. Sette dette i cellen under den totale cellen du opprettet i trinn 5. Igjen, bare skrive inn tall, ikke komma eller andre tegn.

Skriv inn formelen for end-of-måned totalt i den neste cellen ned. Hvis Trinn 5 er i celle B15 og trinn 6 er i celle B16, så formelen for dette trinnet, og hva du skal skrive er = B16-B15.

Foreta justeringer til dine regninger. Hvis din totale i Trinn 7 er et negativt tall, er du tilbringer mer enn du tjener. Juster beløpene i cellene ved siden av fakturabeløp (kanskje redusere mengden brukt på underholdning eller spise ute) til tallet på bunnen er null, og regninger er balansert. Hvis du ikke kan redusere noen av fakturabeløp, må du finne en måte å øke inntekten.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-lage-et-regneark-for-a-balansere-mine-regninger/ "

相关文章!
 • Hvordan lage et regneark til å kjøre i Quickbooks Hvordan lage et regneark til å kjøre i Quickbooks
  - 阅 0

  Quickbooks økonomistyring programvare inkluderer alternativer for å kjøre regneark informasjon fra i Quickbooks grensesnitt. Quickbooks kan importere regneark som er lagret i et Excel-regneark format direkte inn i programmet ved hjelp av en "Legg til

 • Hvordan lage et regneark for å organisere en Novel Hvordan lage et regneark for å organisere en Novel
  - 阅 0

  Holde orden på karakterer, konflikter, subplots og innstillinger kan være en av de mange utfordringene i å skrive en roman, men en liten datateknologi kan gå en lang vei å organisere din neste fiction bestselger. Opprette et regneark for boken gir de

 • Hvordan lage Blank regneark Hvordan lage Blank regneark
  - 阅 0

  Å gjøre en blank regneark er enkelt. Det er flere måter å gjøre regneark, men den klart enkleste er å bruke et dataprogram. En av de mest populære og brukte regnearkprogrammer er Microsofts Excel-program som følger med alle datamaskiner som bruker Wi