Amopage

Hvordan lage et nettsted til din startside på Safari

- Views 0
Advertisement

Hvordan lage et nettsted til din startside på Safari


Endre startsiden din lar deg tilpasse nettsiden som vises automatisk hver gang du åpner et nytt nettleservindu. Safari standard hjemmeside er vanligvis satt til å starte deg av med Apple.com som startside, men du kan enkelt endre det til hva du vil.

Bruksanvisning

Åpne Safari, og klikk "Edit" fra menyen på toppen av skjermen. Klikk deretter på "Innstillinger" for å åpne en meny full av Safari alternativer.

Velg kategorien "Generelt" og finn boksen merket "Home Page" nær midten av skjermen.

Skriv eller lim inn nettadressen til nettstedet du ønsker å gjøre din nye hjemmeside. Du kan også velge "Set til gjeldende side" for å sette den aktuelle siden du blar som din nye hjemmeside.

Gå ut av Innstillinger-menyen og starter Safari. Du bør se den nye hjemmesiden.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-lage-et-nettsted-til-din-startside-pa-safari/ "

相关文章!
 • Hvordan lage en webside til din startside Hvordan lage en webside til din startside
  - 阅 0

  Spar tid surfing på nettet ved å tilordne et hyppig besøkt nettstedet som startside. Du kan ikke finne standard hjemmeside utpekt av nettleseren som er relevant for dine behov. For eksempel, er Mozilla Firefox standard hjemmeside Firefox nettstedet.

 • Hvordan få MSN til din startside
  - 阅 0

  Hvordan få MSN til din startside. MSN er et morsomt nettsted for å vurdere å ha som startside. Den inneholder praktisk informasjon som er passelig til dine preferanser og behov. Det er også noen hyppig oppdaterte linker til nyhetsartikler på MSN. Hvi

 • Hvordan få Facebook til din startside på Firefox
  - 阅 0

  Du kan mate din Facebook-avhengighet ved å gjøre det til din startside på Firefox. Nettleseren lar deg velge hvilken eller hvilke sider det skal åpnes ved oppstart. Hvis du ikke kan vente med å ta opp kontakten med dine Facebook-venner, kan du endre