Amopage

Hvordan lage et hvitt skjegg

- Views 0
Advertisement

Hvordan lage et hvitt skjegg


Når du gjør en drakt, ofte prikken er et skjegg. Enten det er en Santa, Dumbledore eller far tid drakt, ville ingen av disse mennene være komplett uten den lange hvite skjegget som synes å symbolisere deres erfaring og visdom. Heldigvis er dette en relativt enkel tilbehør for å gjøre ut av ting du kanskje allerede har i ditt hjem.

Du trenger

Tykk hvit garn

Skuff eller oppbevaringsboks lokk

Hvit duct tape eller klart pakking tape

Saks

Craft kniv (valgfritt)

Bruksanvisning

Surr garn rundt brett eller lokk, pakke det tett rundt ca 7 til 10 inches av plast. Avhengig av den tiltenkte lengden på skjegget, kan det være lurt å bruke smalere side, eller den lengste siden.

Legge en strimmel av tape over såret seksjon av garn, vinkelrett på retningen av garnet.

Skjær gjennom tapen og garn, og skaper en ca 1/4-tommers stripe av tape som holder toppen av garn sammen.

Mål en hyssing til å binde rundt personens hode. Du bør legge til ca 6 inches til måling av hodet for å knytte på skjegget.

Skjær en 16- til 18-tommers stripe av duct tape og legge den over arbeidsflaten med den klebrige siden opp. Legg den knytebånd over midten av dette stykket, med en jevn mengde snor hengende fra hver kant. Brett dette stykke duct tape i tredjedeler horisontalt, holder strengen i midten.

Klipp et stykke duct tape ca 4 1/2 inches bred eller bred nok til å dekke munnen med om en ekstra 1/2 tomme på hver side. Dette blir munnstykket.

Tape munnstykket til midten av båndet strimmel, slik at to tredjedeler av båndet henger ned fra strimmelen.

Skjær en semi-sirkulært hull i munnstykket slik at den passer rundt brukerens munn.

Legg 1/4-tommers tapet skjegg stykke over den klebrige siden av munnstykket. Curve 1/4-tommers stykke opp mot uavgjort stripe i hver ende. Deretter rulle den nederste halvdelen av skjegg stripen og trekk den gjennom munnstykket, og trekke alle av garnet gjennom og ned slik at det dekker duct tape under munnen.

Gjenta trinn 1 til 3, men kutte denne andre skjegget stykket i to vertikalt, slik at den danner to identiske 4- til 5-tommers sidestykker.

Tape sidestykkene til undersiden av båndet stripe, deretter trekke garnet opp og over over tie stripe så alle trådene vises på samme side, som dekker så mye av duct tape som du kan. På dette punktet, vil det være en liten del av tape som er eksponert overfor munningen.

Pakk mer hyssing rundt skuffen eller lokk i et avsnitt om en til to inches bred. Dette stykket vil bli din bart.

Skjær en hyssing og knytte det rundt midten av barten garn bunten, holder alle bitene sammen. Skyv bart ut av malen.

Rull et stykke tape klebrig-side-out å tråkle barten stykket til toppen av skjegg talerør, slik at knuten du bundet i trinn 13 er sentrert over munnstykket.

Lå hele stykket ut på bordet. Skjær duct tape ut av bunnen av skjegg, så trim og style skjegget til men du vil at det skal se ut. For flere stiler, se Resources.

Hint

Garnet som du gjør skjegget er svært viktig. En tykk chenille garn vil fungere utrolig godt for dette prosjektet.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-lage-et-hvitt-skjegg/ "

相关文章!
 • Hvordan lage et hvitt skjegg Hvitere Hvordan lage et hvitt skjegg Hvitere
  - 阅 1

  En skjegg kan gjøre en mann ser svært aner --- og hvitt skjegg kan gi en nesten wizardly status. Men ett problem med hvite skjegget er at de kan bli misfarget og gulaktig. Noen enkle triks vil ha skjegget hvit og perfekt på kort tid. Du trenger Såpe

 • Hvordan lage en falsk skjegg Fra Fur Hvordan lage en falsk skjegg Fra Fur
  - 阅 0

  Falske skjegg er populære tilskudd til kostymer. Disse skjegg kan variere fra papir til pels, og de fleste er festet med enkle bånd, slik at de er komfortable for et barn eller voksen. Fake pels er tilgjengelig på håndverket og stoff butikken, alt fr

 • Hvordan lage en falsk skjegg for en drakt Hvordan lage en falsk skjegg for en drakt
  - 阅 0

  Å gjøre en skjegget for en drakt er alltid å foretrekke å kjøpe en. I stedet for å måtte bruke en dårlig gjort generisk skjegg, kan du lage en tilpasset en som passer ansiktet ditt perfekt. Mens du gjør skjegget tar litt tid, kan du bruke den på nytt