Amopage

Hvordan lage enkle verktøy i "Minecraft"

- Views 0
Advertisement

Hvordan lage enkle verktøy i "Minecraft"


"Minecraft" er i stor grad om kreativitet og bygge ting ut av spillets blokk-lignende verden. Når du starter et nytt spill i Survival Mode, vil du se en naken inventar uten verktøy eller materialer. Samle forsyninger og bygge et sett med grunnleggende verktøy gjør at du raskt bryte ned verdens blokker og samle dem som laging materiale.

Starter

Det aller første du bør gjøre er å gå ut og samle noen materialer. Hodet til nærmeste gruppe trær. Bruk angrep knappen for å hogge dem ned med hånden, samle de tre blokkene de slippe. Det er lurt å få ca 20 til 30 blokker av tre på denne måten før du går videre til grunnleggende verktøy for å lage slik at du får nok av tre for å komme i gang.

grunn~~POS=TRUNC Crafting

Når du går inn i inventaret ditt, vil du se et område kalt "Crafting". Crafting i «Minecraft» er hvordan du lage verktøy, våpen og de fleste spillerskapte elementer. Din Inventory menyen grunn Crafting området kan ikke gjøre full verktøy, men du kan lage de materialene du trenger for verktøy for å lage det. Sett noen av dine nyervervede tre blokker i en av laging områdets fire bokser, og du vil se treplanker vises ved siden av Crafting-boksen. Hver bit av tre skaper fire treplanker. Bruk minst en tredjedel av tre skape planker. Deretter plasserer to trestykker vertikalt i Crafting området. Resultatet er en pinne, som brukes for verktøyhåndtak. To blokker av tre skaper fire pinner. Gjør 12 til 16 pinner og dra dem inn i din beholdning.

Arbeidsbenk

I motsetning til de fire-squared laging rutenett i beholdningen, har en Crafting Table en ni-kvadrat laging rutenett, slik at du kan lage mer avanserte elementer. Før du gjør en Crafting Table, skjønt, er det lurt å finne en flat tomt hvor du vil bygge din første huset. Når natten faller på, monstre kommer ut og angrep, så har en ly er avgjørende for å overleve natten. Når du har funnet stedet for din fremtid ly, åpne inventar og plasser en treplanke i hver av de fire "Crafting" slots. Du vil se en Crafting Table i resultatboksen. Ta tak i bordet med musen og dra den til nederste rad av inventar, hvor du plasserer elementer for din karakter til å holde og bruke. Bruk musen for å plassere Crafting Table på bakken foran deg.

Wooden Verktøy

Din første runde av verktøy vil være tre verktøy, siden tre er det lettest tilgjengelige byggestein dette tidlig i spillet. Bruk en laging diagram til å bli kjent med de mønstrene - også kalt "oppskrifter" - brukes for å skape en hakken, en øks og en spade (se Ressurser). Også lære laging mønster for et sverd, slik at du kan beskytte deg selv bør du støter på noen monstre. Høyreklikk Crafting Table for å få opp tabellens Crafting menyen. Bruk oppskrifter du nettopp har lært å lage en Wooden Axe, hakken, spade og sverd, de grunnleggende verktøyene du trenger for å gå lenger i spillet. Når du har bedre materialer - for eksempel Stone, jern, gull og Diamond - vil du være i stand til å gjøre mer holdbare versjoner av de samme verktøyene.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-lage-enkle-verktoy-i-minecraft/ "

相关文章!
 • Hvordan lage enkle penger online Hvordan lage enkle penger online
  - 阅 1

  Hvordan lage enkle penger online. Internett har måter slik at du kan gjøre raske og enkle penger. Med alle de nyttige nettsteder der ute, samt telecommuting jobber, kan du gjøre det skje. Her er noen måter å gjøre raske og enkle penger. Bruksanvisnin

 • Hvordan lage enkle spill Hvordan lage enkle spill
  - 阅 0

  Lage enkle spill for barn er ikke bare moro, men veldig enkelt og kan koste deg ingenting, om noe i det hele tatt. Her er et flott spill som du og selv små karer som førskolebarn kan begynne en regnfull dag som en enkel håndverk prosjekt. Lagre spill

 • Hvordan lage et verktøy for å plukke opp valnøtter Hvordan lage et verktøy for å plukke opp valnøtter
  - 阅 0

  Hvis du har en svart valnøtt tre (Juglans nigra), hardfør i US Department of Agriculture plante hardførhet sonene 5 gjennom 9a, er den enkleste måten å samle inn den deilige nøtter å vente for dem å falle. Selv om du ikke har tenkt å spise dem, men d