Amopage

Hvordan lage enkle spill

- Views 0
Advertisement

Hvordan lage enkle spill


Lage enkle spill for barn er ikke bare moro, men veldig enkelt og kan koste deg ingenting, om noe i det hele tatt. Her er et flott spill som du og selv små karer som førskolebarn kan begynne en regnfull dag som en enkel håndverk prosjekt.
Lagre spill å spille for en annen ekkel dag, og utgjør varianter som du gå langs. Det er også et morsomt leketøy som et barn kan underholde seg selv alene med timevis. Dette er en fin måte å resirkulere ting som tomme bokser, søppelpost og brukte papir.

Du trenger

Stykker av brukte papir Crayons eller permanente markører Store binders Saks tomme boksen, uansett størrelse String pinner, små dowel stenger, eller sugerør Tape Små magneter plast kopper Pennies

Bruksanvisning

Spør barna å farge begge sider av flere ark med brukt papir, som søppelpost, med grønne og blå fargestifter eller markører. Riv arkene i 2- til 3-tommers strimler, og deretter rive strimler i små firkanter og rektangler. Vis dem hvordan de skal dott hver lille bit av farget papir opp. Sett dem til side for å snart bli vannet for spillet.

Tegn skapninger på separate ark av brukt papir. Lag noen morsomme, enkle figurer av fisk, blekksprut, krabber, blekksprut, sjøstjerner og hummer. Trekke noen frosker og enda noen ål, også, og gjør dine tegninger omtrent om to til tre inches kvadrat. Nyt sine fniser som barna farge og dekorere undervanns menasjeri.

Skjær dekorert gnagerne ut med saks. Bruke en tung permanent markør for å skrive et tall mellom ett og fem på baksiden av hver skapning. Tallet angir antall poeng hvert enkelt element vil score når du spiller spillet. Fest en binders til hver av dem.

Ordne alle dyrene dekorerte side opp i et enkelt lag på innsiden av bunnen av en boks. Tulle forladninger av farget papir på toppen av dem, slik at de er helt dekket med "vann".

Lag en fiskestang for hvert barn ved å binde en 12- til 24-tommers stykke streng på slutten av en pinne, dowel stang eller plast sugerør. Sikre den med et stykke tape. Binde en magnet til slutten av hver streng.

Gi hvert barn en plastkopp til å holde hans eller hennes fangst i. Vis barna hvordan de skal fiske etter skapninger ved å senke magnetene i vannet med fiskestenger. Hvis de er gamle nok, be dem om å ta svinger. Det er OK å swish magnetene rundt i vannet på jakt etter en skapning til ulempe som tilgangen blir utarmet.

Telleapparat opp poeng når alle skapninger har blitt fanget. Legg opp tallene skrevet på dem. Tildele en krone per poeng, og sette premiene i plastkopper. Dette fullfører runden en. Spill så mange runder som barna ønsker, eller konkludere med det på et visst antall poeng.

Hint

Du kan bruke mange forskjellige små stål eller jern husholdningsartikler i stedet for binders. Skruer, muttere, bolter og spiker clippers er alle ting liggende rundt i huset som kan brukes til å tiltrekke seg magnetene. Dette er også elementer som du kan erstatte pennies for tildeling av poeng.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-lage-enkle-spill/ "

相关文章!
 • Hvordan lage enkle penger online Hvordan lage enkle penger online
  - 阅 1

  Hvordan lage enkle penger online. Internett har måter slik at du kan gjøre raske og enkle penger. Med alle de nyttige nettsteder der ute, samt telecommuting jobber, kan du gjøre det skje. Her er noen måter å gjøre raske og enkle penger. Bruksanvisnin

 • Hvordan lage PC-spill
  - 阅 0

  Alle elsker å spille videospill. Og sjansene er, hvis du har spilt mye dataspill, du har drømt om å lage et spill av din egen en dag. Vel, er den gode nyheten at det kan gjøres. Den dårlige nyheten er at det er en enorm mengde arbeid, så les videre f

 • Hvordan lage et spill nettside gratis
  - 阅 0

  Internett er et nyttig verktøy for forskning og arbeid. Det kan også være den ultimate lekeplassen, med noe å underholde deg 24 timer i døgnet. En av de mest populære tidsfordriv på nettet, er spillet spilles, og Internett har sin rettferdige andel a