Amopage

Hvordan lage en Weekly dagligvare budsjett

- Views 0
Advertisement

Når familier og enkeltpersoner må klype pennies for å få endene til å møtes, kan kjøpe dagligvarer være et svare strev. Slanking restriksjoner, kresen eaters og kost forrettene kan alle kaste dine dagligvarehandel regninger gjennom taket, og føre til budsjettering hodepine. Forbereder en handleliste på et budsjett krever litt øvelse, men når du har gjort det et par ganger, er prosessen mye enklere.

Du trenger

dagligvare~~POS=TRUNC Annonser

Kalkulator

Bruksanvisning

Skriv en liste over måltider du kan gjøre for uken. For eksempel: Søndag: lunsj, Tyrkia smørbrød; middag, steke kylling og poteter; Mandag: lunsj, kylling Caesar salat; middag, lasagne, og så videre. Sørg for å holde det enkelt, og prøve å tenke på ting som bruker tilsvarende ingredienser, som hamburger, som kan gjøres om til våt joes en dag og også lage en kjøttpudding på en natt. Dette trikset ikke bare sparer du penger, men også forkorter din handleliste.

Lag en liste over ingredienser som du trenger. Pass på å gå gjennom og dobbeltsjekke pantry, kjøleskap og fryseren slik at de ikke kjøpe noe du allerede har hjemme.

Finn de beste tilbudene på ditt lokale supermarkeder. For dette trinnet kan du enten få annonser fra hver dagligvarebutikk - ofte de kan finnes i din lokale avis - eller du kan vanligvis gå online til din dagligvarebutikk hjemmeside og ta en titt på det ukentlige annonser. Gå gjennom din handleliste og legg merke til hvor mye hvert element kostnader på hver butikk. Vær spesielt oppmerksom på å kjøpe en, få en avtaler og sammenligne dem med andre butikk 's priser, som de er ikke alltid den beste avtale for å være hadde.

Hint

Når du tenker på måltider for uken, holde det så enkelt som mulig, og også vurdere måltider som vil skape rester. Noen rester, for eksempel chili, kan omdannes til egne måltider som chili hunder eller chili ost burritos. Frysing måltider er en flott måte å spare tid og penger. Forskning nye oppskrifter på nettet eller bla gjennom kokebøker for å lage billige og enkle måltider hjemme.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-lage-en-weekly-dagligvare-budsjett/ "

相关文章!
 • Hvordan lage en Real Life budsjett Hvordan lage en Real Life budsjett
  - 阅 0

  Lage et budsjett som er både realistisk og brukbar er en viktig del av å skape en som din familie vil følge. Hvis budsjettet ikke forholder seg til det virkelige liv, vil det ikke bli fulgt. Den største måten mange ignorere livets realiteter er ved å

 • Hvordan lage en klær budsjett
  - 阅 0

  Klær er en morsom måte å uttrykke deg selv. Du har ditt valg av bukser, skjørt, kjoler, bluser og atletisk slitasje å velge mellom. Prisene kan variere fra bare noen få dollar til flere tusen dollar per element. Klær designet av motedesignere vanligv

 • Hvordan å strekke en dagligvare budsjett Hvordan å strekke en dagligvare budsjett
  - 阅 0

  Prisene på alt du kjøper stiger hele tiden. Det er ikke mye du kan gjøre med din bil eller boliglån betaling, men du kan gjøre noe med maten regningen. Les videre for tips til å strekke en dagligvarebutikk budsjett og fortsatt spise godt. Du trenger